Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Το ίδιο δυνατή και επικίνδυνη με πέρσι τακτικά η Ζαλγκίρις”

“Το ίδιο δυνατή και επικίνδυνη με πέρσι τακτικά η Ζαλγκίρις”

pappas aris panathinaikos

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει εντός έδρας τη Ζαλγκίρις Κάουνας για την τέταρτη αγωνιστική της Ευρωλίγκα. ο Νίκος Παππάς μίλησε για το ματς και τόνισε ότι η ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους είναι το ίδιο δυνατή και επικίνδυνη τακτικά, όπως και πέρσι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

“Mπορεί να έχουν έρθει αρκετοί παίκτες, να έχει αλλάξει λίγο το ρόστερ αλλά τακτικά είναι το ίδιο δυνατή και επικίνδυνη. Ο Γιασικεβίτσιους βασίζει το παιχνίδι στην αντιμετώπιση των επιθετικών plays που έχουμε εμείς και στις αδυναμίες μας. Σίγουρα η συγκέντρωση θα παίξει σημαντικό ρόλο. Παίζουμε στο “Νίκος Γκάλης”, πρέπει να εκμεταλλευτούμε την έδρα και την ώθηση από τον κόσμο και μέσα από την άμυνά μας να κερδίσουμε το παιχνίδι”.

Για το ποσοστό 27% που έχει ο Παναθηναϊκός στα τρίποντα: “Προς το παρόν δεν με απασχολεί ιδιαίτερα γιατί προφανώς η ομάδα σκοράρει πολύ στην επίθεση, έχουμε υψηλό μέσο όρο πόντων. Άρα βρίσκουμε τρόπους και οι επιλογές μας είναι καλές. Λείπει και ο Λοτζέσκι που είναι θεωρητικά ο καλύτερος σουτέρ, αλλά όλοι οι παίκτες έχουν έφεση στο τρίποντο, μπορούν να σκοράρουν και νομίζω πως είναι θέμα χρόνου”.

Όσον αφορά την καλή παράδοση που έχει ο ίδιος απέναντι στη Ζαλγκίρις: “Δεν ξέρω τι συμβαίνει. Η προετοιμασία σε κάθε ματς είναι ίδια, να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Ίσως ταιριάζει η αντιμετώπιση από τον Γιασικεβίτσιους και της Ζαλγκίρις γενικότερα. Μπράβο μου. Δεν το ήξερα. Μακάρι να συνεχιστεί το σερί”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Τουρκική Ομοσπονδία: «Καταδικάζουμε τις απειλές εναντίον του Αταμάν»

Πήρε θέση η τουρκική Ομοσπονδία για τα υβριστικά συνθήματα εναντίον του Αταμάν. Η σειρά με…