Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Δεν πρέπει να αποκοιμηθείς στιγμή κόντρα στη Ζαλγκίρις”

“Δεν πρέπει να αποκοιμηθείς στιγμή κόντρα στη Ζαλγκίρις”

deson thomas panathinaikos pagkrati

Δύσκολο χαρακτήρισε το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Ζαλγκίρις Κάουνας ο ΝτεΣον Τόμας. Ο Αμερικανός φόργουορντ σημείωσε ότι τα τελευταία χρόνια οι Λιθουανοί δημιουργούν προβλήματα στους “πράσινους”, ενώ τόνισε ότι δεν πρέπει να αποκοιμηθεί στιγμή κόντρα στην ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Αναλυτικά:

“Η πρώτη προσέγγιση είναι ότι πρέπει να παίξουμε με τον δικό μας τρόπο. Η Ζαλγκίρις είναι δύσκολη ομάδα και θα πρέπει να τους ματσάρουμε σε σκληράδα. Τα τελευταία χρόνια δημιουργεί δυσκολίες στον Παναθηναϊκό, είναι μια ομάδα με λίγα λάθη, αλλά εμείς θέλουμε να παίξουμε όπως ξέρουμε για να κερδίσουμε ειδικά στην έδρα μας.

Ξέρουμε ατομικά την ποιότητα. Δεν μπορείς να χαλαρώσεις απέναντι σε τέτοιες ομάδες, γιατί μπορούν να σε πληγώσουν ανά πάσα στιγμή αν χάσεις λίγο τη συγκέντρωσή σου, όπως είδαμε και πέρσι. Άρα δεν πρέπει να αποκοιμηθούμε ούτε στιγμή”.

Για τα χαμηλά ποσοστά στα τρίποντα: “Είναι νωρίς. Πρέπει να συνεχίσουμε να σουτάρουμε και να έχουμε αυτοπεποίθηση. Η ευστοχία θα έρθει κάποια στιγμή. Σκοράρουμε πολλούς πόντους μέσα στο καλάθι. Ο κόουτς μας έχει εμπιστοσύνη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Περιστέρι: Εκτός και ο Λεσόρ

Εκτός και ο Λεσόρ με Περιστέρι. Ο Ματίας Λεσόρ έμεινε τελευταία στιγμή εκτός από τον αγώνα…