Κεντρική Elite League Καρασταμάτης: “Στοχεύουμε ψηλά”

Καρασταμάτης: “Στοχεύουμε ψηλά”

karastamatis

Τη δεύτερη νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια στην Α2 πανηγύρισε ο Διαγόρας Δρυοπιδέων και ο Μιχάλης Καρασταμάτης έβαλε ψηλά τον πήχη ενόψει της συνέχειας στο πρωτάθλημα, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ.

Μιχάλη, είχατε σχετικά ένα εύκολο απόγευμα απέναντι στον Εθνικό. Που οφείλεται αυτό;

“Ο Εθνικός είναι μια ιστορική ομάδα, η οποία τα προηγούμενα χρόνια, πρωταγωνιστούσε στο πρωτάθλημα της Α2. Εφέτος όμως, δεν έχει την ίδια δυναμικότητα. Για μας, μπορω να πω, πως ήταν μια καλή προπόνηση ενόψει του επόμενου αγώνα. Δεν ήταν όμως παιχνίδι για να βγάλουμε συμπεράσματα. Κρατάμε τους δυο βαθμούς και συνεχίζουμε τη σκληρή δουλεια, για να έρθουν κι αλλα θετικά αποτελέσματα”.

Αν και νεοφώτιστοι στην κατηγορία, φαίνεται να στοχεύετε ψηλά. Θεωρείς ότι θα αποτελέσετε την έκπληξη του πρωταθλήματος;

“Μην κρυβόμαστε πίσω απο το δάχτυλο μας, η αλήθεια είναι πως στοχεύουμε ψηλά. Έχουμε ένα πολυ καλό σύνολο και δουλεύουμε σκληρά. Ναι μεν στοχευουμε στην πρώτη πεντάδα, όμως, αν σκεφτόμαστε το μετά, θα χάσουμε το τώρα. Οπότε, κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι και τίποτε άλλο”.

Την επόμενη αγωνιστική παιζετε με το Ψυχικό. Τι πρέπει να κάνετε για να πάρετε ένα ακόμη ροζ φύλλο;

“Το Ψυχικό είναι μια παρά πολυ καλή ομάδα, με πολλές παραστάσεις απο την κατηγορία. Θα δουλέψουμε όλη την εβδομάδα και θα παίξουμε με στόχο το 3/3. Θα πρέπει να μπούμε δυνατά απο το πρώτο δευτερόλεπτο, να είμαστε συγκεντρωμένοι και στα 40 λεπτά και να παρουσιαστούμε βελτιωμένοι στην άμυνα, σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Elite league: Τα αποτελέσματα των Play off/ Play out

Στο Final Four της Elite League πέρασε ο Ερμής Σχηματαρίου. Ο Ερμής Σχηματαρίου επικράτησε…