Κεντρική Ήφαιστος Λήμνου Μανωλόπουλος: “Έχω πολλά χρόνια να ζήσω τέτοιο πράγμα”

Μανωλόπουλος: “Έχω πολλά χρόνια να ζήσω τέτοιο πράγμα”

mourtos manolopoulos ifaistos

Ιστορικής σημασίας ήταν η νίκη του Ηφαίστου επι του Πανιωνίου και ο Σωτήρης Μανωλόπουλος, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ.

Ο αρχηγός της ομάδας της Λήμνου, ειπε για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο:

“Πήραμε μια πολυ σημαντική νίκη, παρότι δεν ξεκινήσαμε όπως επιθυμούσαμε. Στο ημίχρονο ο coach μας είπε τα λάθη μας και παρουσιαστήκαμε καλύτεροι στη συνέχεια. Ακόμη κάνουμε τα πρώτα μας βήματα, είμαστε καινούργια ομάδα και το πρωτάθλημα βρίσκεται στην αρχή. Η ομάδα χτίζεται με στόχο να ξεκινούν τα πάντα απο την άμυνα, έχει αμυντικό προσανατολισμό”.

Για τον κόσμο και την ατμόσφαιρα στο γήπεδο:

“Πραγματικά ήταν μια ιστορική στιγμή για την ομάδα και το νησί. Ειμαι 15 χρόνια στην κατηγορία και αυτό το πράγμα έχω πολλά χρόνια να το ζήσω. Φορούσαν όλοι μπλουζάκια της ομάδας και η ατμόσφαιρα ήταν εκπληκτική. Το γήπεδο θα θυμίζει παλατάκι. Η οικογένεια Μπούμπουρα κάνει εξαιρετική δουλεια και όλοι βλέπουμε ότι κάτι πολυ καλό πάει να γίνει”.

Για το επόμενο ματς με τον Ολυμπιακό:

“Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, είναι και αυτό ιστορικού χαρακτήρα για την ομάδα, καθώς θα αντιμετωπίσουμε ένα απο τα μεγαλύτερα κλαμπ της Ευρώπης. Μέσα απο αυτά τα παιχνιδια, θελουμε να βελτιωνόμαστε, οι ξένοι μας να προσαρμόζονται στο ελληνικό πρωτάθλημα και όλοι να παρουσιαζόμαστε καλύτεροι”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ήφαιστος Λήμνου

Δειτε επισης

Σεγκούρα: «Οι διαιτητές σφύριξαν σωστά, θα συνεχίσουμε να παλεύουμε»

Ο Κούρο Σεγκούρα στις δηλώσεις του ήταν λιτός και περιεκτικός έδωσε συγχαρητήρια στον Άρη …