Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Αμφίβολος ο Χρυσικόπουλος, δοκιμάζει την Παρασκευή ο Μαργαρίτης

Αμφίβολος ο Χρυσικόπουλος, δοκιμάζει την Παρασκευή ο Μαργαρίτης

Προβλήματα στον ΠΑΟΚ για τον αγώνα με τον Χολαργό… Λόγω γαστρεντερίτιδας ο Λίνος Χρυσικόπουλος είναι αμφίβολος για το ματς μιας και νοσηλεύεται στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο. Επίσης ο Βαγγέλης Μαργαρίτης υποβλήθηκε σε εξετάσεις, διαπιστώθηκε ότι υπέστη διάταση και θα δοκιμάσει την Παρασκευή να προπονηθεί για να ακολουθήσει την αποστολή.

Η ΚΑΕ αναφέρει:

“Με σημαντικά προβλήματα επέστρεψε στις προπονήσεις ο ΠΑΟΚ, ξεκινώντας την προετοιμασία του για τον αγώνα του Σαββάτου με τον Χολαργό (27/10 στις 15:45). Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης που αισθάνθηκε ενοχλήσεις από ένα χτύπημα που δέχθηκε στη διάρκεια του αγώνα στο Ισραήλ, υποβλήθηκε σήμερα σε εξετάσεις (υπέρηχο), διαπιστώθηκε ότι υπέστη διάταση. Για τον λόγο αυτό έμεινε σήμερα εκτός προπόνησης και θα δοκιμάσει αύριο να μπει στο πρόγραμμα της ομάδας και να ακολουθήσει την αποστολή του ΠΑΟΚ στην Αθήνα.

Εκτός προγράμματος είναι και ο Λίνος Χρυσικόπουλος, που νοσηλεύεται στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο Θεσσαλονίκης με ιογενή γαστρεντερίτιδα και η συμμετοχή του στον αγώνα του Σαββάτου είναι αμφίβολη.

Το σημερινό πρόγραμμα της ομάδας ξεκίνησε με ανάλυση του αντιπάλου με την χρήση βίντεο και ολοκληρώθηκε με προπόνηση τακτικής.

Την Παρασκευή η προπόνηση της ομάδας θα διεξαχθεί στις 12:00, ενώ το απόγευμα θα αναχωρήσει η αποστολή του ΠΑΟΚ για την Αθήνα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Μαστρογιάννης
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Παρέμεινε ενωμένος και δικαιώθηκε

Ο ΠΑΟΚ νίκησε σε δεύτερο συνεχόμενο αγώνα και ταυτόχρονα πρώτη φορά στους ομίλους του BCL …