Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Ελαφρώς μειωμένο το μπάτζετ”

“Ελαφρώς μειωμένο το μπάτζετ”

Ο Ολυμπιακός παρουσίασε τη νέα συνεργασία του με την bwin. Ο ένας εκ των Προέδρων του Ολυμπιακού, ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος, ανέφερε ότι φέτος το μπάτζετ των “ερυθρολεύκων” είναι ελαφρώς μειωμένο, ενώ γι ακόμη μια φορά σημείωσε ότι η ομάδα του Πειραιά είναι η καλύτερη ομάδα της δεκαετίας.

Αναλυτικά:

Παναγιώτης Αγγελόπουλος: “Βρισκόμαστε εδώ για να παρουσιάσουμε την συνεργασία μας με την GWC Group. Θα θέλαμε να καλωσορίσουμε την εταιρία στην οικογένεια του Ολυμπιακού και να έχουμε επιτυχίες. Η ΚΑΕ Ολυμπιακός έχει πολλές επιτυχίες τα τελευταία χρόνια και το bramd της ομάδας είναι από τα πιο ισχυρά στην Ευρώπη. Ελπίζουμε να συμβάλλουμε στην επίτευξη των στόχων της. Ο Ολυμπιακός την τελευταία 10ετία είναι η πιο επιτυχημένη ομάδα στην Ευρώπη. Οι αρχές και οι αξίες μας εκτιμώνται με μακροχρόνιες συνεργασίες”.

Για το μπάτζετ της ομάδας: “Ο σχεδιασμός έχει ολοκληρωθεί. Επειδή οι τόνοι ήταν πιο χαμηλοί και έγιναν όλα γρήγορα το ρόστερ είναι ελαφρώς μειωμένο σε σχέση με πέρυσι”.

Γιώργος Αγγελόπουλος: “Καλή σεζόν. Θέλω αν καλωσορίζω την εταιρία στην οικογένεια του Ολυμπιακού. Είναι η σημαντικότερη συνεργασία στο χώρο του μπάσκετ και ίσως στον ελληνικό αθλητισμό, αν λάβουμε υπόψιν τον χρόνο διάρκειας της συνεργασίας αυτής. Είμαστε χαρούμενοι και περήφανοι και ελπίζουμε να υπάρχουν πολλές καλές στιγμές. Εκτός από αυτό είναι σημαντική και η κοινωνική προσφορά. Γι αυτό βρίσκεται εδώ και η κ.Μαρτίνου και θα ενημερωθείτε για τη συνεργασία. Την ευχαριστούμε και θέλουμε να πούμε πως ο Ολυμπιακός στέκεται δίπλα σε τέτοιες προσπάθειες, όσον αφορά την κοινωνική προσφορά”.

Για το μπάτζετ της ομάδας: “Έχει ξεκινήσει η σεζόν, δεν υπάρχει κάτι να γίνει αναφορικά με το μπάτζετ. Οι αποφάσεις έχουν ληφθεί. Δεν υπάρχει κάτι για αύξηση. Ίσως να είναι λίγο μειωμένο. Λίγο πολύ στα ίδια επίπεδα. Ο Ολυμπιακός πρωταγωνιστεί στην Ευρώπη με το μικρότερο μπάτζετ από τις ομάδες που πάνε στο Final Four”.

Ο Γιάννης Καποδίστριας εκ μέρους της Bwin: “Να ευχαριστήσω τους προέδρους της ομάδας. Θέλω να ευχαριστήσω τα στελέχη που με τη συνεργασία τους θα εκπληρωθεί η συνεργασία αυτή. Είχαμε μαζί μακροχρόνιες συζητήσεις, αλλά σε ελάχιστο χρόνο συζητήσαμε το τίμημα της χορηγίας. Αυτό ου συζητήσαμε είναι το πώς θα πορευτούμε μαζί ώστε η συνεργασία να οδηγηθεί σε όλο και υψηλότερους στόχους. Τα αποτελέσματα θα τα δείτε στην πορεία. Ένας ακόμα στόχος είναι η εταιρική κοινωνική ευθύνη. Στην εταιρεία μας έχουμε μια συνεργασία με το «Μαζί με το παιδί» και στηρίζουν οι συνεργάτες μας περίπου 30.000 παιδιά. Αποφασίσαμε από κοινού με την ΚΑΕ Ολυμπιακός να εμφανίζεται το σήμα του «Μαζί με το παιδί». Ελπίζουμε με αυτό να ευαισθητοποιηθούν οι φίλαθλοι”.

Η Αλεξάνδρα Μαρτίνου από την εταιρεία «Μαζί για το παιδί»: Ευχαριστώ τους προέδρους της ΚΑΕ Ολυμπιακός, αλλά και τους συνεργάτες της bwin. Βοηθάμε 35-40.000 παιδιά κάθε χρόνο. Εκτός από τα σωματεία που βρίσκονται στην ομπρέλα της εταιρείας έχουμε και άλλες δράσεις που αφορούν τα παιδιά, προγράμματα για τη σχολική διαρροή και άλλα πολλά. Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη νέα συνεργασία μας. Είμαστε πολύ προσεκτικοί στους συνεργάτες μας και θα μαθευτεί το έργο σε ένα μεγαλύτερο κοινό, το αθλητικό”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ελλάδα – Πουέρτο Ρίκο 77-69: Με ηγέτη Κώστα Αντετοκούνμπο

Το δύο στα δύο στο τουρνουά «Ακρόπολις» έκανε η Ελλάδα επικρατώντας με 77-69 της ομάδας το…