Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Παπανικολάου: “Δεν έχω γίνει… τρομοκράτης ακόμα”

Παπανικολάου: “Δεν έχω γίνει… τρομοκράτης ακόμα”

mantzaris vezenkof papanikolaou

Κώστας Παπανικολάου πρωταγωνίστησε χθες σε ένα πολύ περίεργο περιστατικό, καθώς η γαλλική ομοσπονδία τον κατηγόρησε ότι πάτησε το κουμπί του συναγερμού κατά λάθος, κάτι που αρνήθηκε ο ίδιος πάντως. Ο Έλληνας φόργουορντ σχολίασε με χιούμορ το περιστατικό και ανέφερε χαρακτηριστικά ότι δεν έχει γίνει ακόμη τρομοκράτης.

Αναλυτικά:

Για τη νέα χρονιά με τον Ολυμπιακό: “Είμαστε ακόμα στην αρχή, υπάρχει νέος προπονητής με νέα φιλοσοφία, χρειάζεται δουλειά και χρόνος”.

Για την Εθνική Ομάδα: “Είναι μια περίεργη κατάσταση, όχι μόνο για εμάς, αλλά για όλες τις ομάδες. Υπάρχουν παίκτες που δεν έκαναν προετοιμασία με την ομάδα τους, όπως ο Σλούκας. Άλλοι που ερχόμαστε στη μέση, τα κορμιά ειναι βαριά. Όμως, ελπίζω ότι θα βρούμε τον τρόπο να πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε”.

Για το περιστατικό με το συναγερμό στο ματς της Ελλάδας με την Γαλλία: “Ήταν μία κακιά στιγμή, ζήτησα συγγνώμη γιατί δεν ήταν σωστό και δημιούργησα πρόβλημα. Θέλω να το ξεχάσω, ζήτησα όμως συγγνώμη από όλη την ομάδα και τους Έλληνες. Δεν το πάτησα, δεν ήξερα καν πού είναι, πρώτη φορά έπαιξα σε αυτό το γήπεδο. Δεν μπορούσα να ξέρω, δεν έχω γίνει τρομοκράτης ακόμα!”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Λήξη συναγερμού για Πετρούσεφ

Καθαρή η μαγνητική του Φιλίπ Πετρούσεφ. Ο Φιλίπ Πετρούσεφ υποβλήθηκε το πρωί σε μαγνητική …