Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Μιζράχι: “Άνθρωποι σαν τον Παύλο έφτιαξαν το μπάσκετ”

Μιζράχι: “Άνθρωποι σαν τον Παύλο έφτιαξαν το μπάσκετ”

mizrahi

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ θα συμμετάσχει στο τουρνουά προς τιμήν του Παύλου Γιαννακόπουλου. Ο εμβληματικός πρόεδρος της ισραηλινής ομάδας, Σιμόν Μιζράχι έδωσε το “παρών” στο gala για το τουρνουά και τόνισε ότι άνθρωποι για τον Παύλο Γιαννακόπουλο έφτιαξαν το μπάσκετ.

Αναλυτικά:

“Ήξερα τον Παύλο Γιαννακόπουλο για περισσότερα από 30 χρόνια. Ήταν ένας άνδρας με τιμή, είχε αξιοπρέπεια, ήθος και τηρούσε τις παραδόσεις σε ό,τι έκανε. Εκτιμώ πολύ όλα όσα έκανε, όπως ξέρετε ήταν πολύ πιστός άνθρωπος. Όταν υπήρξε η κρίση ανάμεσα στη FIBA και την Euroleague, αυτός κι εγώ αποφασίσαμε να δώσουμε μια ευκαιρία και να μείνουμε άλλον έναν χρόνο με τη FIBA με τη Suproleague που τελικά έγινε Euroleague. Άνθρωποι σαν τον Παύλο Γιαννακόπουλο που αφιέρωσαν τη ζωή τους στη δουλειά τους και στο μπάσκετ, δεν μπορείς να τους βρεις κάθε μέρα.

Άνθρωποι σαν τον Παύλο έφτιαξαν το μπάσκετ που έχουμε σήμερα και είναι μεγάλη τιμή να συμμετέχουμε σε αυτό το τουρνουά. Πιστεύω πως ο Παναθηναϊκός είναι σημαντικό μέρος της Euroleague και όπως είπα ο Παύλος Γιαννακόπουλος έδωσε πάρα πολλά για το ευρωπαϊκό μπάσκετ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Τουρκική Ομοσπονδία: «Καταδικάζουμε τις απειλές εναντίον του Αταμάν»

Πήρε θέση η τουρκική Ομοσπονδία για τα υβριστικά συνθήματα εναντίον του Αταμάν. Η σειρά με…