Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Μπερτομέου: “Αξεπέραστο αυτό που έκανε ο Παύλος Γιαννακόπουλος”

Μπερτομέου: “Αξεπέραστο αυτό που έκανε ο Παύλος Γιαννακόπουλος”

giannakopoulos bertomeu

Τζόρντι Μπερτομέου ήρθε στη χώρα μας για να δώσει το “παρών” στο τουρνουά, που θα διεξαχθεί στο “Νίκος Γκάλης” προς τιμήν του Παύλου Γιαννακόπουλου. Ο ισχυρός άνδρας της Ευρωλίγκα δήλωσε στο gala του τουρνουά ότι αυτό που έκανε ο Παύλος Γιαννακόπουλος είναι αξεπέραστο.

Αναλυτικά:

“Είχα την τιμή και το προνόμιο να είμαι φίλος με τον Παύλο για αρκετά χρόνια. Η προσωπικότητά του και η κληρονομιά που αφήνει πάνε πιο πέρα από τον Παναθηναϊκό, πιστεύω πως ότι έκανε για αυτό το κλαμπ αλλά βασικά κυρίως ότι έκανε για το ευρωπαϊκό μπάσκετ ήταν κάτι μοναδικό και αξεπέραστο. Όλη η οικογένεια του ευρωπαϊκού μπάσκετ θα πρέπει να εκφράσει την ευγνωμοσύνη της για όσα μας έδωσε και βοήθησε στο να φτάσουμε σε αυτό που είναι το ευρωπαϊκό μπάσκετ σήμερα. Θα πρέπει όλοι να τιμούμε τη μνήμη του.

Όταν μάθαμε τα νέα για την απώλεια του Παύλου Γιαννακόπουλου ήμασταν όλοι συντετριμμένοι. Σε όλη την Ευρώπη έγινε αυτό. Είχε επιρροή σε όλο το ευρωπαϊκό μπάσκετ. Πήγε τον Παναθηναϊκό σε ένα επίπεδο που δεν είχε βρεθεί κανένας πριν, τον έκανε μια πραγματική υπερδύναμη του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Σε όλη την Ευρώπη αναγνώριζαν τι έκανε συνολικά για το μπάσκετ και αυτό ήταν κάτι που έβγαινε από τα σύνορα της Ελλάδας και ταξίδεψε σε όλη την Ευρώπη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Γκριγκόνις: «Πρέπει να νικήσουμε τρεις φορές»

Στη συνέχεια αναφέρθηκε ο Μάριους Γκριγκόνις. Ο Παναθηναϊκός γνώρισε την ήττα από την Μακά…