Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Θανάσης Γιαννακόπουλος: “Ο Παύλος ήταν πιο φανατικός Παναθηναϊκός από εμένα”

Θανάσης Γιαννακόπουλος: “Ο Παύλος ήταν πιο φανατικός Παναθηναϊκός από εμένα”

Θανάσης Γιαννακόπουλος στο gala που έγινε για το τουρνουά “Παύλος Γιαννακόπουλος” ήταν ιδιαίτερα συγκινημένος. Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος μίλησε για το πάθος του Παύλου Γιαννακόπουλου για τον Παναθηναϊκό και τόνισε ότι ο Παύλος ήταν πιο φανατικός Παναθηναϊκός από τον ίδιο.

Αναλυτικά:

“Είναι αλήθεια ότι ο Παύλος είχε προσφέρει πολλά και κυρίως στον Παναθηναϊκό. Ήταν φανατικός Παναθηναϊκός, πέρασε από όλα τα στάδια της ομάδας και από όλους τους θώκους. Αισθάνομαι βαθιά συγκίνηση που τον έχασα και όχι μόνο αυτό. Είμαι στενοχωρημένος γιατί η ζωή κι η μοίρα τα έφερε έτσι που τα δυο μου αδέλφια έφυγαν μέσα σε 40 μέρες και οι δυο”.

Γι΄ αυτό που θυμάται από τον Παύλο Γιαννακόπουλο και θα μείνει για πάντα στη μνήμη του: “Είναι τόσες πολλές οι αναμνήσεις. Όπως κι εγώ είμαι φανατικός Παναθηναϊκός, ο Παύλος ήταν περισσότερο. Πέρασε από όλα τα αξιώματα της Παναθηναϊκής οικογένειας κι αυτό το πράγμα είναι για εμάς μια παρακαταθήκη από αυτόν”.

“Θέλω να ευχαριστήσω τους εκπροσώπους των ομάδων για την παρουσία τους εδώ, που δέχθηκαν την πρόσκληση. Όπως και όλο τον κόσμο που θα έρθει να παρακολουθήσει το τουρνουά. Εκείνο που θέλω να πω πραγματικά, είναι πως ο Παύλος ήταν μεγάλος Παναθηναϊκός και δύσκολα θα βρεθεί ένας με αυτή τη μεγάλη αγάπη για την ομάδα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Πρίφτης – «Να μην παίξουμε σαν φαβορί»

Ο Δημήτρης Πρίφτης μίλησε για το ματς του Παναθηναϊκού στο Super Cup με το Λαύριο. Αναφέρθ…