Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Η ομάδα είναι γεμάτη σε όλες τις θέσεις”

“Η ομάδα είναι γεμάτη σε όλες τις θέσεις”

O Γιάννης Αθηναίου αναφέρθηκε στην νέα σεζόν και το γεγονός πως πλέον ανήκει στον ΠΑΟΚ. Συγκεκριμένα είπε:

“Είναι κάτι διαφορετικό για εμένα. Νέα ομάδα, νέοι στόχοι… Το κλίμα που συνάντησα εδώ είναι εξαιρετικό. Βοηθάει πολύ κάθε ξένο ή Ελληνα αθλητή να προσαρμοστεί γρήγορα. Ο ΠΑΟΚ είναι από τα μεγαλύτερα κλαμπ της χώρας. Μία ομάδα που κάθε χρόνο εξελίσσεται σε όλους τους τομείς. Μεγαλώνει με σωστά και σταθερά βήματα. Ήταν μια κατάσταση που με εξίταρε και γι’ αυτό είμαι εδώ.

Για το γεγονός μετακόμισε στον ΠΑΟΚ μετά το τέλος της συνεργασίας του με τον Αρη: “Είμαστε επαγγελματίες δεν υπάρχουν συναισθηματισμοί. Τα τελευταία χρόνια είναι συχνές οι μετακινήσεις αθλητών από ανταγωνιστικές ομάδα. Πλέον ο κάθε αθλητής προσπαθεί να κάνει τη δουλειά του σωστά, όλα έχουν γίνει πιο επαγγελματικά”.

Για την “γεμάτη” περιφέρερια: “Η ομάδα είναι γεμάτη σε όλες τις θέσεις. Είναι κάτι σημαντικό, δείχνει υγεία, θα υπάρχει ανταγωνισμός και αυτό θα βοηθήσει όλους μας να εξελιχθούμε”.

Για τους στόχους: “Είναι νωρίς να μιλήσουμε για κάτι τέτοιο. Το μοτό ζωής μου είναι να προχωράμε βήμα-βήμα, αγώνα-αγώνα, αν υπάρχει υγεία, οι στόχοι θα επιτευχθούν, άλλωστε ο ΠΑΟΚ κοιτάει ψηλά και θέλουμε όπως και πέρυσι έτσι και φέτος να κάνουμε μία εξίσου πετυχημένη χρονιά”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Λυκογιάννης: «Πάμε για την επόμενη πρόκληση»

Ο Άρης Λυκογιάννης στις δηλώσεις του στην συνέντευξη τύπου μετά την νίκη του ΠΑΟΚ με το Με…