Κεντρική Elite League “Ψήλωσε” με Τζουγκαράκη (pic)

“Ψήλωσε” με Τζουγκαράκη (pic)

tzougarakis

Ο Ηρακλής δεν σταματάει να ενισχύεται ενόψει της νέας σεζόν. Οι Θεσσαλονικείς επιθυμούν να πρωταγωνιστήσουν στο νέο πρωτάθλημα της Α2 και να πανηγυρίσουν την άνοδο στα μεγάλα σαλόνια. Στο πλαίσιο αυτό, η ομάδα του Λευτέρη Χατζηκυριακίδη προχώρησε στην απόκτηση του Σάββα Τζουγκαράκη.

Ο 32χρονος Χανιώτης σέντερ, ο οποίος αγωνιζόταν τα τελευταία τρία χρόνια στον Αρκαδικό, θα ενισχύσει τη ρακέτα του Γηραίου, όντας ικανότατος σκόρερ και ριμπάουντερ. Την περασμένη σεζόν, μέτρησε 16,3 πόντους και 7,6 ριμπάουντ με τους Αρκάδες στην Α2, αλλά δεν κατάφερε να σώσει την πρώην ομάδα του από τον υποβιβασμό.

Η νέα σεζόν θα βρει τον Τζουγκαράκη σε μία ομάδα με τελείως διαφορετικούς στόχους. Σε αντίθεση με πέρυσι, δεν θα παλέψει για την παραμονή στη δεύτερη τη τάξει εθνική κατηγορία αλλά για την άνοδο στη Basket League.

Η ανακοίνωση:

“Η ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ 2017 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Σάββα Τζουγκαράκη (32, 2.08, σέντερ) και τον καλωσορίζει στην μεγάλη οικογένεια του Συλλόγου μας. Ο αθλητής συμφώνησε για την επόμενη αγωνιστική περίοδο και θα ενταχθεί άμεσα στην προετοιμασία της Ομάδας μας. Του ευχόμαστε τα καλύτερα σε ομαδικό και προσωπικό επίπεδο, υγεία και μακροημέρευση στον πιο ιστορικό σύλλογο μπάσκετ στην Ελλάδα.

Ο αθλητής μας κατάγεται από τα Χανιά, έχει αγωνιστεί στις “μικρές” Εθνικές ομάδες και έπαιξε τις τελευταίες τρεις σεζόν στον Αρκαδικό, με τον οποίο συμμετείχε τη σεζόν 2015-2016 στην Basket League (Α1). Πέρσι ήταν ο 5ος σκόρερ σε όλη την Α2 με 16,3 πόντους μέσο όρο και ο 4ος ριμπάουντερ με 7,6 ριμπάουντ μέσο όρο.

Επίσης ήταν 1ος σε συνολικά εύστοχα δίποντα (182) και 4ος σε κερδισμένα φάουλ (182), ενώ είχε ποσοστό 52% στα δίποντα.

Εκτός από τον Αρκαδικό έχει περάσει από τον ΓΑΣ Αετό, Ηλυσιακό, Αμύντα, Παγκράτι, Νήαρ Ήστ, Άλιμο και Π.Φάληρο.

Who is who:

Hμ. Γεν.: 23-03-1986

Τοπ. Γεν.: Χανιά Κρήτης

Θέση: Σέντερ

Ύψος: 2.08″.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Βετούλας: «Ήμασταν κυρίαρχοι του παιχνιδιού»

Στην προοπτική διεκδίκησης μιας θέσης στα playoffs, αναφέρθηκε ο Νίκος Βετούλας. Ο προπονη…