Κεντρική Ελλάδα ΕΣΚΑΝΑ “Έφυγε” ο Αντώνης Βατίστας

“Έφυγε” ο Αντώνης Βατίστας

vatistas

Το πειραϊκό μπάσκετ πενθεί, μετά την είδηση του χαμού του Αντώνη Βατίστα. Ο παλαίμαχος παίκτης και προπονητής έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 52 ετών.

“Λίγες ώρες από την απώλεια του Κώστα Αναστασάτου, άλλο ένα τεράστιο χτύπημα δέχθηκε το πειραϊκό μπάσκετ με τον χαμό του 52χρονου Αντώνη Βατίστα! Ο άτυχος Αντώνης είχε σύζυγο την αγαπημένη του Ρεγγίνα και δύο παιδιά, τον Δημήτρη (23) και την Αριάδνη (20), και χάθηκε από ανακοπή καρδιάς. Ήταν επιχειρηματίας αλλά μπασκετάνθρωπος με όλη την σημασία της λέξης.

Ξεκίνησε την καριέρα του σαν αθλητής του Πειραϊκού Συνδέσμου και με κόουτς τον Κώστα Σορώτο και συμπαίκτη τον Σταύρο Ελληνιάδη κατέκτησαν τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδας Παίδων. Αγωνίστηκε επίσης για χρόνια στον Εθνικό και τον Φοίνικα Αγίας Σοφίας και λίγα χρόνια μετά έγινε προπονητής. Ξεκίνησε την καριέρα του από τις γυναίκες του Φοίνικα Αγ. Σοφίας, συνέχισε στις γυναίκες του Πειραϊκού, εν συνεχεία ανέλαβε τον Φοίνικα Πειραιά, ήταν συνεργάτης του Κώστα Μπρούστα στον Εθνικό και κατόπιν ανέλαβε ο ίδιος τον Εθνικό. Συνέχισε σε Ερμή Περάματος (γυναίκες), Φοίνικα Αγ. Σοφίας, Πορφύρα γυναίκες, Π. Φάληρο γυναίκες, Αστέρα Αγ. Δημητρίου γυναίκες.

Το Δ.Σ. της ΕΣΚΑΝΑ εκφράζει τα συλλυπητήριά του στους οικείους του Αντώνη Βατίστα. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει… Η κηδεία του θα γίνει την Παρασκευή 27 Ιουλίου στις 14.00 στο Γ’ Νεκροταφείο Νικαίας”, αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΣΚΑΝΑ.

“Θλίψη έχει σκεπάσει το ελληνικό και το Πειραϊκό μπάσκετ μετά την είδηση του αιφνίδιου θανάτου του Αντώνη Βατίστα. Ο ΣΕΠΚ θέλει να αποδώσει συλλυπητήρια στη σύζυγό του, στα παιδιά του και τους φίλους του και να ευχηθεί καλό ταξίδι σε έναν άνθρωπο που ήταν αγαπητός σε όλους. Ο Αντώνης Βατίστας υπήρξε μέλος του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης για περισσότερα από 20 χρόνια, ασκώντας την προπονητική σε Φοίνικα Αγίας Σοφίας (γυναικείο τμήμα), Πειραϊκό (γυναικείο τμήμα), Φοίνικα Πειραιά, Εθνικό, Ερμή Περάματος (γυναικείο τμήμα), Φοίνικα Αγίας Σοφίας, Πορφύρα, Π. Φάληρο (γυναικείο τμήμα), Αστέρα Αγίου Δημητρίου (γυναικείο τμήμα). Το τελευταίο «αντίο» στον Αντώνη Βατίστα θα πουν φίλοι, συγγενείς και συνάδερφοι σήμερα (27/07) στις 14.00 στο Γ’ Νεκροταφείο Νικαίας”, προσθέτει ο ΣΕΠΚ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε ΕΣΚΑΝΑ

Δειτε επισης

Α.Ο. Προοδευτική: Οι επιτυχίες συνεχίζονται!

Δεν σταματούν οι επιτυχίες για τον Α.Ο. Προοδευτική. Συνεχίζονται οι επιτύχιες στον Α.Ο. Π…