Κεντρική Ελλάδα ΕΣΚΑΝΑ Νέα εποχή για τον Ιωνικό Νίκαιας – Ξεκινάει από την ΕΣΚΑΝΑ

Νέα εποχή για τον Ιωνικό Νίκαιας – Ξεκινάει από την ΕΣΚΑΝΑ

Ιωνικός

Ο Ιωνικός Νίκαιας γυρίζει σελίδα και θα ξεκινήσει από το «μηδέν» για να επιστρέψει εκεί που ανήκει

Ο Ιωνικός Νίκαιας ύστερα από μια μακρά πορεία στις Εθνικές Κατηγορίες επιστρέφει στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΝΑ. Ο Ερασιτέχνης Ιωνικός με ανακοίνωση του επισημοποίησε το τέλος εποχής της ομάδας και το νέο ξεκίνημα της από τις κατηγορίες της ΕΣΚΑΝΑ.

Αναλυτικά:

«Η νέα εποχή για τον μπασκετικό Ιωνικό θα είναι για πρώτη φορά μετά από αρκετά χρόνια, μακριά από τα «σαλόνια» των πρωτοκλασάτων κατηγοριών!

Η νέα εποχή δεν θα έχει τηλεοπτικές μεταδόσεις από την κρατική τηλεόραση, δεν θα έχει μεγάλες μάχες απέναντι στους «ισχυρούς» του Ελληνικού μπάσκετ, ούτε μεγάλα ονόματα αθλητών και το θέαμα θα πέσει αισθητά. Σίγουρα δεν θα έχει ούτε «αξιολογημένους» διαιτητές, ούτε παράγοντες και διοικήσεις «φαντάσματα», ούτε ανώνυμες εταιρίες που διαχειρίζονται ΑΦΜ, ούτε εβδομαδιαία προγνωστικά στοιχήματος.

Μια νέα μέρα ξημερώνει από τον βυθό των τοπικών κατηγοριών που αναμφίβολα δεν αξίζουν στο όνομα και στην ιστορία της ομάδας μας, όμως απαιτούνται για την οργανωμένη και σωστή επανεκκίνηση. Μια επανεκκίνηση που θα χτιστεί σε σταθερές βάσεις με ένα υγιές οικονομικό πλάνο, με αθλητές από τα «σπλάχνα» του συλλόγου, με σεβασμό στην ιστορία του Ιωνικού, με συμμετοχή ολόκληρη της πόλης και πάνω απ’ όλα με τον ΚΟΣΜΟ ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ!

Η νέα εποχή του Ιωνικού είμαστε όλοι εμείς μαζί!

Είτε οι αγώνες γίνονται Δεύτερες είτε Παρασκευές, είτε στον Πλάτωνα είτε σε κάποια άλλη έδρα της Αττικής ήρθε η στιγμή για συσπείρωση!

ΕΥΤΥΧΩΣ η επόμενη μέρα δεν θα έχει όσα προαναφέραμε, γιατί επιλέξαμε η επόμενη μέρα να έχει ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ!

Να έχει τον Ιωνικό μας καθαρό και υγιή, με εμάς όλους στο πλευρό του!

Όπου κι αν παίζεις θα είμαι κι εγώ μαζί, γιατί μονάχα, αυτή η ομάδα μου ομορφαίνει την ζωή!

Ξεκινάμε!».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε ΕΣΚΑΝΑ

Δειτε επισης

Α.Ο. Προοδευτική: Οι επιτυχίες συνεχίζονται!

Δεν σταματούν οι επιτυχίες για τον Α.Ο. Προοδευτική. Συνεχίζονται οι επιτύχιες στον Α.Ο. Π…