Κεντρική Ελλάδα ΕΣΚΑΝΑ Α.Ο. Προοδευτική: Οι επιτυχίες συνεχίζονται!

Α.Ο. Προοδευτική: Οι επιτυχίες συνεχίζονται!

D96FF54B 1FCE 4D6E 81C6 FEE94BDAADB8

Δεν σταματούν οι επιτυχίες για τον Α.Ο. Προοδευτική.

Συνεχίζονται οι επιτύχιες στον Α.Ο. Προδευτική! Το τμήμα των κορασίδων ανήλθε στην Α’ κατηγορία καθότι τερμάτισε στην 1η θέση του ειδικού τουρνουά της ΕΣΚΑΝΑ  ενώ ταυτόχρονά και οι έφηβική ομαδά του Συλλόγου έφτασε στα playoff ανόδου και τερμάτισε δεύτερη και ως πρώτη επιλαχών πήρε το εισιτήριο για τη μεγάλη κατηγορία της ΕΣΚΑΝΑ.
Αναλυτικά όσα αναφέρει ο Α.Ο. Προδευτική:
Η μπασκετική Προοδευτική βαδίζει ολοένα και περισσότερο σε μονοπάτια επιτυχίας. Μετά την απόλυτα πετυχημένη χρόνια της ανδρικής ομάδας υπό την καθοδήγηση για άλλη μια χρονιά του κοουτς Κλιγκόπουλου και την άνοδο ως πρωταθλήτρια από την Β στην Α ΕΣΚΑΝΑ, οι επιτυχίες συνεχίζονται και στα αγωνιστικά τμήματα των υποδομών μας!
Το τμήμα των κορασίδων μας ανήλθε στην Α’ κατηγορία καθότι τερμάτισε στην 1η θέση του ειδικού τουρνουά της ΕΣΚΑΝΑ. Τα κορίτσια μας του χρόνου θα βρίσκονται στην μεγάλη κατηγορία της ΕΣΚΑΝΑ με ομάδες ιστορικές που κάθε χρόνο διεκδικούν πανελλήνια
πρωταθλήματα, καθώς η ΕΣΚΑΝΑ είναι από τις ενώσεις με παράδοση στις καλύτερες ομάδες γυναικείου μπάσκετ στη χώρα..
Συγχαρητήρια στο κοουτς Κλαδούχο που έχει την ευθύνη των τμημάτων του γυναικείου κορμού της Προοδευτικής μας, από τα μικρά κορίτσια μέχρι και το γυναικείο τμήμα και αναδεικνύει κάθε χρόνο νεαρές αθλήτριες με συμμετοχή στα κλιμάκια της Ένωσης μας αλλά και της εθνικής ομάδας. Η γυναικεία ομάδα απαρτίζεται κυρίως από αθλήτριες που έχουν μεγαλώσει στο σύλλογό μας αυτό μας φουσκώνει από υπερηφάνεια. Μπράβο κοουτς!!
Άλλη μια μεγάλη επιτυχία για το σύλλογο μας είναι η άνοδος της εφηβικής μας ομάδας στην Α’ κατηγορία της ΕΣΚΑΝΑ.
Το εφηβικό μας τμήμα έφτασε στα playoff ανόδου και τερμάτισε 2ο και ως 1ο επιλαχών πήρε το εισιτήριο για τη μεγάλη κατηγορία της ΕΣΚΑΝΑ. Η Α’ κατηγορία εφήβων της ΕΣΚΑΝΑ είναι γεμάτη από ομάδες με μεγάλη ιστορία και πάρα πολλά πανελλήνια πρωταθλήματα και διακρίσεις.
Άλλωστε η ΕΣΚΑΝΑ είναι μαζί με την ΕΣΚΑ οι 2 κορυφαίες ενώσεις αναπτυξιακού στην Ελλάδα. Συγχαρητήρια στο κοουτς Λαμπράκη που έχει την ευθύνη των αγωνιστικών τμημάτων των αγοριών της ομάδας μας από τους παμπαίδες μέχρι και τους νέους άνδρες και με την καθημερινή προσπάθεια και καθοδήγηση του παράγει αθλητές που θα στελεχώσουν στο μέλλον την ανδρική μας ομάδα!
Συγχαρητήρια στη κοουτς Κλαδούχου που έχει την ευθύνη του αιμοδότη του συλλόγου δηλαδή των ακαδημιών μας και μυεί τους μικρούς μας αθλητές στα μυστικά του μπάσκετ και τους κάνει να αγαπούν το άθλημα.
Συγχαρητήρια στην κοουτς Σκορδά και κοουτς Περδίκη που από το πόστο τους στις ακαδημίες ισχυροποιούν ακόμα περισσότερο το σύλλογό μας. Ξεχωριστή μνεία και συγχαρητήρια στους ανθρώπους που τρέχουν την ομάδα από την πλευρά της διοίκησης και είναι πάντα εκεί για να υποστηρίξουν το έργο των προπονητών αλλά και τις ανάγκες των αθλητών και της ομάδας κ.Γιώργο Λαουτάρη και κ.Σταμάτη Καλανδράκη.
Τέλος τα θερμότερα συγχαρητήρια ανήκουν στους αθλητές και στις αθλήτριες μας που μας κάνουν και ψηλώνουμε από υπερηφάνεια όχι μόνο με τη μπασκετική τους απόδοση αλλά κυρίως με την ποιότητά τους ως άνθρωποι αλλά και τη συμπεριφορά τους μέσα και έξω από τις 4 γραμμές. Οι επιτυχίες έρχονται μετά από σκληρή δουλειά και προσπάθεια. Η μεγαλύτερη μας επιτυχία όμως είναι ότι έχουμε ισχυροποιηθεί πρώτα από όλα από ανθρώπους που αγαπούν τον αθλητισμό και δίνουν τα πάντα μέσα από την καρδιά τους.
Στόχος μας οι αθλητές των υποδομών μας να γαλουχηθούν με αξίες και να γίνουν χρήσιμοι άνθρωποι στην κοινωνία και να φτάσουν να στελεχώσουν τα κορυφαία τμήματα του συλλόγου μας (ανδρικό – γυναικείο) και να πρωταγωνιστήσουν σε αυτά ή όπου αλλού και αν βρεθούν!!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε ΕΣΚΑΝΑ

Δειτε επισης

Νέα εποχή για τον Ιωνικό Νίκαιας – Ξεκινάει από την ΕΣΚΑΝΑ

Ο Ιωνικός Νίκαιας γυρίζει σελίδα και θα ξεκινήσει από το «μηδέν» για να επιστρέψει εκεί πο…