Κεντρική Basket League Άρης Επιστρέφει με… εμπειρίες ο Αγγέλου, “τρέχουν” τα μεταγραφικά

Επιστρέφει με… εμπειρίες ο Αγγέλου, “τρέχουν” τα μεταγραφικά

aggelou bucks

O Bαγγέλης Αγγέλου, που το τελευταίο διάστημα βρέθηκε στις ΗΠΑ ως μέλος του τεχνικού τιμ των Μπακς, είχε την δυνατότητα να “μάθει” αρκετά από την συγκεκριμένη εμπειρία, συζήτησε με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και πλέον έφτασε η ώρα της επιστροφής στην Ελλάδα. Κατά την παρουσία του στη χώρα μας αναμένεται να γίνουν διάφορες επαφές για τον σχηματισμό του ρόστερ του Άρη και θα “τρέξουν” τα μεταγραφικά ζητήματα.

Η ΚΑΕ Άρης αναφέρει:

“Κουβαλώντας στις αποσκευές του σπουδαίες εμπειρίες από την παρουσία του στις προπονήσεις και τους αγώνες των Milwaukee Bucks, ο Βαγγέλης Αγγέλου ξεκινά σε λίγες ώρες το ταξίδι της επιστροφής για την Ελλάδα.

Ο προπονητής του ΑΡΗ παρέμεινε για σχεδόν δυο εβδομάδες στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, αρχικά στην έδρα των “Ελαφιών” και τις περισσότερες μέρες στο Las Vegas, όπου φιλοξενείται το Summer League.

O 56χρονος τεχνικός ήταν μέλος του προπονητικού επιτελείου των Bucks, είχε την ευκαιρία να ζήσει από κοντά την προετοιμασία της ομάδας αλλά και τα τέσσερα συνολικά παιχνίδια που έδωσε μέχρι σήμερα στο Summer League, με απολογισμό δυο νίκες (επί των Detroit Pistons και των San Antonio Spurs) και δυο ήττες (από τους Dallas Mavericks και τους Denver Nuggets).

Παράλληλα, προπόνησε μαζί με το υπόλοιπο τιμ παίκτες της πρώτης ομάδας, όπως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, τον οποίο συνάντησε και συζήτησε μαζί του διάφορα θέματα. Ο Βαγγέλης Αγγέλου αναμένεται στην Αθήνα αύριο (15/07) το πρωί και από βδομάδα θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…