Κεντρική Β' Εθνική “Τριπλή” κίνηση από Αγρίνιο!

“Τριπλή” κίνηση από Αγρίνιο!

Η ομάδα του Αγρινίου προχώρησε  σε δυο ανανεώσεις και μια επιστροφή,καθώς φέτος θέλει να κάνει δυναμική αρχή.Έτσι τη νέα σεζόν θα συνεχίζει να αγωνίζεται στην ομάδα για 6η σερί σεζόν ο αρχηγός του ΑΟΑ, Δημήτρης Μήτσου (7,6 π., 27 αγ., photo), ενώ για 3η θα βρεθεί σε αυτή και ο ταλαντούχος γκαρντ, Νάσος Γκρέκας (7,3 π., 28 αγ.). Τέλος, επέστρεψε μετά από μια σεζόν στην Γ’ Εθνική με την Νικόπολη Πρέβεζας, ο Χρήστος Σταμούλης.

Αναλυτικά :

Σε δύο ανανεώσεις και μία επιστροφή παίκτη από δανεισμό προχώρησε η Διοίκηση της ομάδας μας.
Με τα χρώματά μας και τη νέα χρονιά θα αγωνίζονται ο Δημήτρης Μήτσου, ο Νάσος Γκρέκας και ο Χρήστος Σταμούλης.
Ο αρχηγός μας Δημήτρης Μήτσου συμφώνησε με τη Διοίκηση και θα αγωνίζεται για 6η συνεχόμενη χρονιά στην ομάδα μας. Τα προηγούμενα χρόνια έχει αγωνιστεί με τα χρώματά μας δύο σεζόν στη Γ΄ Εθνική και τρεις στη Β΄ Εθνική.
Για 3η χρονιά θα αγωνίζεται στην ομάδα μας ο Νάσος Γκρέκας. Ο νεαρός guard αγωνίστηκε για πρώτη φορά με τον Α.Ο.Α. την αγωνιστική περίοδο 2016 – 17 και συμφώνησε να συνεχίσει και την επόμενη σεζόν.
Ο Χρήστος Σταμούλης αγωνίστηκε στην ομάδα μας τη σεζόν 2016 – 17 και την περσινή χρονιά δόθηκε δανεικός στη Νικόπολη Πρέβεζας, από όπου επιστρέφει για να αγωνιστεί ξανά με τα χρώματά μας.
Τους ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και επιτυχίες με τα χρώματα της ομάδας μας.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Σκέντο
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Μεγαρίδα: “Αφήστε μας να ψηφίσουμε”

Η Νεανική Εστία Μεγαρίδος εξέδωσε ανακοίνωση, ενημερώνοντας ότι με επιστολή της σε ΓΓΑ κι …