Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Να μείνει και του χρόνου ο Μαργαρίτης”

“Να μείνει και του χρόνου ο Μαργαρίτης”

paok omadiki pic

O προπονητής του ΠΑΟΚ, αναφέρθηκε στην νίκη της ομάδας του κόντρα στον Προμηθέα, ενώ μίλησε και για τον Βαγγέλη Μαργαρίτη, τονίζοντας ότι θέλει να μείνει και του χρόνου.

Πιο αναλυτικά όσα είπε: “Ελέγξαμε το παιχνίδι από το ξεκίνημα. Δεν ήταν εύκολο σε αυτό το σημείο της σεζόν, να παίζεις για 40 λεπτά με την ίδια συγκέντρωση. Στο τέλος, καταφέραμε και πήραμε μια σημαντική νίκη, κάναμε το 1-0 στη σειρά και προχωράμε για να κατακτήσουμε την τρίτη θέση”.

Για το πλάνο του ΠΑΟΚ: “Αναγκαστήκαμε να προσαρμοστούμε στο χαμηλό σχήμα του Προμηθέα, στα πολλά σουτ τριών πόντων. Έπαιξε με το Φαγέ στο πέντε και το Λίποβι στο τέσσερα. Βρήκαμε λύσεις με το Μαργαρίτη κοντά στο καλάθι. Οι περιφερειακοί παίκτες μας, ο Γκος, ο Ζάρας και το ώριμο παιχνίδι του Κατσίβελη, μας έδωσαν τη νίκη”.

Για την απουσία του Χαραλαμπόπουλου λόγω του camp του ΝΒΑ: “Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα που έχει δώσει πολύ μεγάλο χώρο στον Έλληνα παίκτη. Έχουμε παιδιά, με φιλοδοξία και με μεγάλες προσδοκίες για το ελληνικό μπάσκετ. Δε μπορεί να σταθεί εμπόδιο σε ένα πολύ σημαντικό γεγονός. Το συζητήσαμε με το Βασίλη, η σειρά θα είναι μεγάλη. Ελπίζω να πάει καλά κι εμείς τον περιμένουμε να επιστρέψει και να μας βοηθήσει”

Για τον Μαργαρίτη: “Εμείς έχουμε σε πολύ μεγάλη εκτίμηση τον Βαγγέλη. Είναι ο αρχηγός. Η ποιότητα του είναι αδιαμφισβήτητη. Ακόμα δεν έχει τελειώσει το πρωτάθλημα. Η πρόθεση μας είναι ξεκάθαρη. Θέλω να πιστεύω ότι θα είναι και του χρόνου στην ομάδα μας. Θα περιμένουμε να τελειώσει η σειρά”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • vince hunter aek khimki

    Χίμκι – ΑΕΚ 64-71

    Συνέχεια στις καλές εμφανίσεις έδωσε η ΑΕΚ. Μετά τον Παναθηναϊκό, η ομάδα του Λούκα Μπάνκι…
  • charisis christos

    Έσκασε η “βόμβα” με Χαρίση! (pic)

    Ο Χρήστος Χαρίσης επιστρέφει στα παρκέ. Ο πολύπειρος διεθνής Έλληνας γκαρντ θα φορέσει τη …
  • Tasopoulos Ionikos nikaias

    “Μπαμ” με Τασόπουλο

    Το Πέραμα τάραξε τα νερά του πρωταθλήματος της Α’ ΕΣΚΑΝΑ. Η νεοφώτιστη ομάδα στην κα…
Περισσότερα από Σπύρος Κυριάκης
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…