Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Oι ξένοι, ο Τόμας και ο “Σάρι”

Oι ξένοι, ο Τόμας και ο “Σάρι”

goss sarikopoulos

Μετά την παραμονή του Βαγγέλη Μαργαρίτη στον ΠΑΟΚ έχουν κατά νου τι θα γίνει με άλλους παίκτες που αγωνίστηκαν φέτος στην ομάδα ενώ παράλληλα “κοιτούν” την αγορά. Οσον αφορά το πρώτο κομμάτι, το βάρος έχει πέσει στο ζήτημα του Φιλ Γκος τον οποίο στους “ασπρόμαυρους” περιμένουν μιας και -ως γνωστόν- είναι ένας καλαθοσφαιριστής που είναι στο μυαλό για την ερχόμενη αγωνιστική χρονιά.

Eπίσης υπάρχει και η υπόθεση του Λάκι Τζόουνς ο οποίος έχει ανεβάσει τις απαιτήσεις του σε σχέση με πέρυσι, από τον ΠΑΟΚ του πρότειναν κάποια οικονομικά δεδομένα και είναι σε φάση αναμονής για να προσαρμοστεί σε αυτά ο Αμερικανός. Να σημειωθεί πως σύμφωνα με τα τωρινά πλάνα ο “Δικέφαλος” θα “κοιτάξει” να “κλείσει” πέντε ξένους και εν συνεχεία -δίχως βιασύνη και αναλόγως το πώς θα έχει διαμορφωθεί το ρόστερ- θα φανεί αν και πότε θα προχωρήσει στην απόκτηση ενός έκτου ξένου.

Ανάμεσα στους προτεινόμενους καλαθοσφαιριστές είναι ο Ντέβιν Τόμας (24, 2.06) που αγωνίστηκε στην Μπιλμπάο έχοντας θετική παρουσία (8,7 πόντους μέσο όρο και πέντε ριμπάουντ ανά αγώνα) ενώ όσον αφορά την ελληνική αγορά, έχει γίνει επαφή με το στρατόπεδο του Ζήση Σαρικόπουλου δίχως το θέμα να προχωρήσει στο οικονομικό. Ο “Σάρι” έκανε καλή αγωνιστική χρονιά όντας ο 15ος πολυτιμότερος παίκτης του πρωταθλήματος (2017-18), βάσει του συστήματος αξιολόγησης.

  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
  • Γιάννης Καστρίτης

    Basket League: Αυλαία στην 4η αγωνιστική του Top 6

    Ολοκληρώνεται σήμερα η 4η αγωνιστική του Top 6. Με το παιχνίδι ανάμεσα στον Άρη και τον Κο…
  • levin porter jr paok

    ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

    Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Θεωρώ πως θα έχουμε τον Παπανικολάου στα επόμενα παιχνίδια»

Στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε η  Μπαρτσελονα το ματς, αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώ…