Κεντρική NBA Η σπουδαία “ραψωδία” του Κέβιν Ντουράντ! (vids)

Η σπουδαία “ραψωδία” του Κέβιν Ντουράντ! (vids)

durant

“Είναι ένας από τους κορυφαίους παίκτες που έχω παίξει ποτέ εναντίον κι ένας από τους καλύτερους όλων των εποχών“. Τάδε έφη ΛεΜπρόν Τζέιμς, η πιο ασταμάτητη μπασκετική “μηχανή” του κόσμου. Η απίθανη παρουσία του Κέβιν Ντουράντ στο Game 3 των Τελικών ανάγκασε τον “Βασιλιά” να υποκλιθεί στο μεγαλείο του, με τον “KD” να χαρίζει στο κοινό μια από τις πιο έξοχες παραστάσεις της πολυποίκιλης καριέρας του!

Με 43 πόντους, 13 ριμπάουντ, 7 ασίστ, 15/23 σουτ (6/9 τρίποντα) και 2 κλεψίματα σε 43 λεπτά συμμετοχής, ο Ντουράντ ήταν το “σωσίβιο” των Γουόριορς, η μόνη επιθετική σταθερά καθ’όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης. Το “ομιχλώδες” πρώτο ημίχρονο των “dubs” καλύφθηκε από την καταπληκτική απόδοσή του ενώ έδρασε καίρια και στις clutch στιγμές με καλάθια πολύ υψηλής δυσκολίας.

Ο “KD” σκόραρε τουλάχιστον μία φορά απέναντι στους 8 από τους 9 παίκτες που χρησιμοποιήθηκαν από το Κλίβελαντ, σύμφωνα με το ESPN Stats & Info! Οι 43 πόντοι αποτελούν ρεκόρ καριέρας για τον ίδιο σε ματς πλέι-οφ ενώ έγινε μονάχα ο 6ος παίκτης στα χρονικά των Τελικών με +40 πόντους, +10 ριμπάουντ και +5 ασίστ σε εκτός έδρας ματς!

Με την επιθετική του “έκρηξη”, ο Ντουράντ έδωσε, άθελά του, “ρεπό” τόσο στον Στεφ Κάρι (3/16 σουτ), όσο και στον Κλέι Τόμπσον (4/11 σουτ), όπως δήλωσε ο δεύτερος κατά τη διάρκεια του post-game!

Το ύψος και τα τεράστια άκρα του τον βοηθούσαν, ώστε να απελευθερώνει την μπάλα από πάρα πολύ υψηλό σημείο κατά την εκτέλεση του σουτ, με τον εκάστοτε αμυντικό να δυσκολεύεται ιδιαίτερα, ώστε να ανταγωνιστεί την προσπάθεια. Γυρίζοντας κυρίως από τον αριστερό ώμο, ο Ντουράντ σκόραρε με turn-around προσπάθειες από μέση απόσταση και σάρωνε σε κάθε συνθήκη ένας-εναντίον-ενός.

Ακόμη, έβρισκε πάντοτε τον ελεύθερο συμπαίκτη του όταν κατέφθανε νταμπλ-τιμ ενώ ήταν αυτός που σκόραρε το απόλυτο dagger με τρίποντο από τα 9.5 μέτρα, διαμορφώνοντας το 100-106 και “παγώνοντας” τους πάντες!

Τα highlights του Ντουράντ

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Τζοέλ Εμπίντ πάσχει από παράλυση Bell

Επιβεβαίωσε ο Εμπίντ πως πάσχει από τη νόσο Bell Σε μια αποκάλυψη προέβη ο Έιντριαν Βοϊναρ…