Κεντρική Basket League Προμηθέας Πατρών Ρεκόρ καριέρας για τον “600άρη” Τουτζιαράκη

Ρεκόρ καριέρας για τον “600άρη” Τουτζιαράκη

toutzia

Ο Προμηθέας υποχρέωσε τον Ολυμπιακό στο μεγαλύτερο αμυντικό παθητικό του στο φετινό Πρωτάθλημα σημειώνοντας 88 πόντους. Οι ερυθρόλευκοι είχαν δεχτεί 86 από την ΑΕΚ στο ΣΕΦ.

*Ο Κέι Σι Πράδερ είχε 10/12 δίποντα και έγινε ο 11ος παίκτης που έφτασε φέτος σε διψήφιο αριθμό εύστοχων διπόντων σε ένα παιχνίδι. Τα περισσότερα τα είχε ο Μάλκολμ Γκρίφιν στο εκτός έδρας παιχνίδι του Κολοσσού H Hotels με τον Πανιώνιο Βίκος Cola βρίσκοντας τον στόχο 12 φορές.

*Ο Σταύρος Τουτζιαράκης, εκ των κορυφαίων του Προμηθέα, με τους επτά πόντους του, έφτασε τους 600 στην καριέρα του στη Stoiximan.gr Basket League.

Ο 31χρονος σέντερ είχε 10 ριμπάουντ φτάνοντας σε διψήφιο αριθμό για πρώτη φορά στο φετινό Πρωτάθλημα. Είναι η κορυφαία επίδοση των τελευταίων 40 αγώνων του στη Stoiximan.gr Basket League. 10 είχε πέρσι με την Κύμη στο ματς της Ήλιδας απέναντι στον Κόροιβο.

Το σημαντικότερο επίτευγμα του ωστόσο ήταν εκείνο των πέντε ασίστ αφού αποτελούν νέο ρεκόρ καριέρας για τον Τουτζιαράκη που είχε τέσσερις πέρσι ως παίκτης της Κύμης κόντρα στον Κόροιβο εκτός και τη Δόξα Λευκάδας εντός.

Πηγή: esake.gr

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Προμηθέας Πατρών

Δειτε επισης

Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας 80-69

Επιστροφή στις νίκες για τον Ολυμπιακό Στις νίκες επέστρεψε ο Ολυμπιακός, ο οποίος χωρίς ν…