Κεντρική Basket League Άρης “Γουλιέλμος και Καπάζογλου είναι Αρειανοί, φαίνεται φως στο τούνελ…”

“Γουλιέλμος και Καπάζογλου είναι Αρειανοί, φαίνεται φως στο τούνελ…”

zeibekis nikos

Για το ματς με τον ΠΑΟΚ, τον Δημήτρη Γουλιέλμο και την αποβολή του Παναγιώτη Γιαννάκη στον αγώνα με τον Γ.Σ.Λ. Φάρο μίλησε ο Νίκος Ζεϊμπέκης που αποτέλεσε μέλος της επιτροπής που είχε συσταθεί από τον Α.Σ. και στα τελευταία ματς συνοδεύει την ομάδα μπάσκετ στα εκτός έδρας παιχνίδια. Συγκεκριμένα είπε στον ραδιοφωνικό σταθμό “Arena fm”:

Για την αποβολή του Παναγιώτη Γιαννάκη στο παιχνίδι με τον Γ.Σ.Λ. Φάρο: “Ο κόουτς ποτέ δεν βρίζει ή κακοχαρακτηρίζει. Τέλος πάντων, τα είδε όλος ο κόσμος, όλη η Ελλάδα. Το τελείωμα αυτής της ιστορίας είναι ότι καλείται τώρα ο κόουτς στον αθλητικό δικαστή για δύο τεχνικές ποινές επειδή είπε ντροπή σου. Εγώ τον ειδοποίησα για την πρώτη τεχνική ποινή. Δεν το είδε δεν το κατάλαβε”.

Για το αν έχει χαθεί το μέτρο στο ελληνικό μπάσκετ:“ Αυτά συμβαίνουν ορμώμενα από άλλα πράγματα. Όταν ο Άρης είναι απών εδώ και 1,5 χρόνο απ’ όλα τα κέντρα αποφάσεων , όταν δεν υπάρχει πουθενά ούτε φωνή ούτε παρουσία είναι επόμενο να αντιμετωπίζεις πρόβλημα. Φυσικά και πρέπει να υπάρχει μεγαλύτερος σεβασμός στην ομάδα μας και στον προπονητή μας καθώς δεν είναι οποιαδήποτε ομάδα, ούτε ο κόουτς μας είναι ο οποιοσδήποτε. Όλα αυτά πιστεύω ότι ξεκινούν από εκεί”.

Για το ότι ο Άρης “πληρώνει” τα λάθη του παρελθόντος: “Τα πληρώνει ακόμη. Προσπαθούμε να τα μαζέψουμε .Οι προσφυγές είναι η μία μετά την άλλη. Οι προσφυγές είχαν έρθει επί εποχής Λάσκαρη και όλες οι εκδικάσεις ήταν εις βάρος του Άρη με το πιο μεγάλο μέγεθος του ποσού καθώς δεν παρουσιαζόταν κανείς. Αυτό το είχε πει και ο Γιάνκοβιτς. Ο Γιάνκοβιτς είχε πει ότι θέλει να βοηθήσει και δεν πήγαινε κάποιος να τον βρει. Έχανε ο Άρης τα δικαστήρια ερήμην”.

Για τις εξελίξεις στα διοικητικά και τον Δημήτρη Γουλιέλμο: “ Δεν έχει κρυφτεί ο άνθρωπος. Από την πρώτη στιγμή, από το προηγούμενο Σάββατο ήταν στα γραφεία. Έκανε κάποιες πληρωμές, φώναξε πίσω το προσωπικό, πλήρωσε και προσπαθεί να βάλει τα πράγματα σε μια σειρά. Βοηθάμε και εμείς όσο μπορούμε για να μπορούν να λειτουργούν κάποια πράγνματα που είναι στην καθημερινότητά μας. Δεν γίνεται όμως αν έχεις 100 πληγές, να της κλείσεις κατευθείαν. Θέλει να δει πάντως τα πράγματα από μέσα, δεν μπορούμε απλά να κάνουμε κριτική εμείς από το γραφείο μας χωρίς να ξέρουμε. Όλα θέλουν τον χρόνο τους. Υπάρχει και το κομμάτι της μεταβίβασης των μετοχών. Παρουσιάστηκε και στην ομάδα αλλά τους είπε μη περιμένετε μαγικά, τους είπε πως θέλει να δώσει κάτι και μετά να εμφανιστεί. Είναι δικηγόρος με επιφάνεια, με μεγάλα γραφεία, δεν είναι ουρανοκατέβατος δηλαδή. Μαζί με τον κ. Καπάζογλου είναι Αρειανοί. Από την αρχή είπε μπορώ να φτάσω μέχρι εκεί. Λογικό είναι να έχουν κάποιους ανθρώπους από πίσω τους. Προέχει πάντως να σωθεί η ομάδα, να λειτουργεί η ομάδα και αν βγει από τα περιττά προβλήματα, να είναι ο κόσμος δίπλα και να παίξει σε όλα τα ματς με κόσμο. Το θέμα είναι να πληρώνουμε. Για να μπούμε πιο γρήγορα στην καθημερινότητα πρέπει να έχουμε τον κόσμο γήπεδο και να έχουμε το Παλέ γεμάτο”.

Για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ: “Νίκη θέλουμε σε όλα τα παιχνίδια. Ο Άρης μπορεί να κερδίσει όλα τα παιχνίδια. Εκτός από τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, ξεκινώντας από το Λαύριο, είχα πει ότι ο Άρης μπορεί να τα κερδίσει όλα τα ματς. Εκτός των δυο αυτών, είναι εντός των ικανοτήτων της ομάδας, όλα κερδίζονται. Πάντως, το ματς με τον ΠΑΟΚ είναι κάτι το διαφορετικό πάντα, ξεχνάς τα πάντα και επικεντρώνεσαι εκεί”.

Για τον κόσμο του Άρη και την ανταπόκρισή του στα εισιτήρια για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ: “Ο κόσμος του Άρη είναι άξιος θαυμασμού και σε όλα τα τμήματα όχι μόνο στο μπάσκετ και στο ποδόσφαιρο, αξίζουν συγχαρητήρια από τον πιο μικρό φίλαθλο έως τον μεγαλύτερο. Είμαι βασανισμένοι φίλαθλοι είναι η αλήθεια αλλά ας ελπίσουμε και για το ποδόσφαιρο και για το μπάσκετ ότι είναι η τελευταία κακή χρονιά. Φαίνεται κάποιο φως στο τούνελ είναι η αλήθεια. Ελπίζω να λειτουργήσουμε σαν ομάδα ξανά, ας ανέβει το ποδόσφαιρο ας τελειώσουν τα προβλήματα και για το μπάσκετ”.

Για τον Νίκο Λάσκαρη: “Δεν ασχολείται κανένας με αυτό. Δεν τον ενδιαφέρει κανέναν. Το άγχος μας ήταν επειδή μιλούσαμε μαζί του, εφόσον έγινε αυτό με τον κ.Γουλιέλμο και θα πάρει το πακέτο των μετοχών, δεν είναι της ώρας να ασχολούμαστε με τον κ.Λάσκαρη. Και παλιά του λέγαμε πως δεν θέλουμε κάτι από τον ίδιο, μόνο να μας δώσει την ομάδα. Σώθηκε η ομάδα πόσες φορές από μηδενισμό γιατί δεν είχε χρήματα να πληρώσει τους διαιτητές, να δώσει χρήματα για τα ταξίδια. Εδώ και ενάμιση χρόνο τα έκρυβε όλα κάτω από το χαλί, δεν ξέρω πως το έκανε αυτό. Αλλά θα μαθευτούν όλα αυτά κάποια στιγμή, ας τελειώσει η χρονιά καλά, και στο τέλος της χρονιάς θα δούμε ακριβώς τι θα γίνει και με τον κ. Γουλιέλμο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…