Κεντρική Basket League Άρης Ο Γουλιέλμος, πίσω από το… deal για την ΚΑΕ Άρης

Ο Γουλιέλμος, πίσω από το… deal για την ΚΑΕ Άρης

nikos laskaris

Στην τελική ευθεία είναι το θέμα της… νέας εποχής στην οποία “μπαίνει” ο Άρης στο διοικητικό κομμάτι. Υπάρχουν επαφές για να ολοκληρωθεί -τυπικά- το ζήτημα της αλλαγής του ιδιοκτησιακού καθεστώτος, με τον Δημήτρη Γουλιέλμο (σ.σ. το όνομά του “ακουγόταν” από την Παρασκευή, μέρα της είδησης πως θα αλλάξει χέρια η ΚΑΕ, ο ίδιος ο Γουλιέλμος δεν επιθυμούσε την δημοσιοποίηση του ονόματός του μέχρι να υπάρχουν οι επίσημες ανακοινώσεις και αυτό ήταν κάτι που σεβάστηκε το ebasket.gr, ωστόσο από την στιγμή που διέρρευσε τελικά το όνομά του, θα αναλύσουμε το προφίλ του) να είναι αυτός που έχει κάνει τις συζητήσεις με τον Νίκο Λάσκαρη και “έκλεισε” ουσιαστικά το… deal.

Ο Γουλιέλμος έχει μαζί του μια ομάδα επιχειρηματιών, αναμένεται να έχει στο πλευρό του και τους επιχειρηματίιες που εκπροσωπεί ο Παναγιώτης Καπάζογλου και γενικώς στο μυαλό είναι να υπάρχει “άνοιγμα” προς την οικογένεια του Άρη. Ουσιαστικά θα γίνει ένα “πάντρεμα”… οικονομικών δυνάμεων και θα υπάρχει ένα τιμ επιχειρηματιών πίσω από την ΚΑΕ. Ποιος, όμως, είναι ο Γουλιέλμος; Ας δούμε το βιογραφικό του, όπως αυτό αποτυπώνεται σε σελίδα που διατηρεί o Eλληνας νομικός.

goulielmos 1

Γεννήθηκε το 1965 και τελείωσε την Νομική Σχολή της Θεσσαλονίκης το 1988. Αφότου υπηρέτησε στον Eλληνικό Στρατό ως το 1990, μετά παρακολούθησε ειδικό κύκλο μεταπτυχιακών σπουδών στην Θεσσαλονίκη και στο Παρίσι, στον τομέα του εμπορικού δικαίου, με περαιτέρω ειδίκευση στο Δίκαιο Εταιριών με οικονομική κατεύθυνση (MBA) στο Λονδίνο. Aναλύσεις νομικών του υποθέσεων έχουν δημοσιευθεί, με δικά του σχόλια στον Eλληνικό Nομικό Tύπο. Eπελέγη ως νομικός σύμβουλος της Eμπορικής Aντιπροσωπείας της χώρας μας, για την επίσκεψη Eλλήνων Eπιχειρηματιών το 1997 στην Σερβική Δημοκρατία της Bοσνίας, με εκπρόσωπο της χώρας μας τον Δήμαρχο Kαλαμαριάς, ως εκπρόσωπο της KEΔKE.

Το έτος 2002 δίδαξε σε Ειδική σχολή Διοίκησης για τα προβλήματα στην Υγεία και την νομική τους αντιμετώπιση. Το έτος 2004 εξελέγη Αντιπρόεδρος της EUROPECHE του οργανισμού της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Κοινοτική Αλιεία. Το έτος 2004 επίσης εξελέγη ως Εθνικός εκπρόσωπος της χώρας μας στην MEDISAMAK δηλαδή τον μόνον οργανισμό όλων των μεσογειακών χωρών, στον κλάδο της Αλιείας. Το 2005 εξελέγη ως μόνιμο μέλος της ACFA (Συμβουλευτικός Οργανισμός της Διεύθυνσης Αλιευτικών Υποθέσεων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής) και ορίσθηκε ως επίτιμο μέλος δια βίου της Ιστορικής Ακαδημίας WHO is WHO. Το έτος 2007 επανεξελέγη Αντιπρόεδρος της EUROPECHE.

Ραντεβού στον Super 3

Στο μεταξύ, όπως είναι γνωστό, ο μεγαλύτερος σύνδεσμος του Άρη, ο Super 3, ανακοίνωσε πως την Κυριακή θα γίνει συγκέντρωση διαμαρτυρίας. Και γνωστοποίησε μέσω του λογαριασμού του στο facebook, το εξής για την συγκέντρωση: “12 ώρα το ραντεβού μας στον ΚΕΝΤΡΙΚΟ….

Τα υπόλοιπα από κοντά….

ΑΡΗΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ
ΑΡΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ SUPER 3”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Για προβοκάτσια κάνει λόγο η ΚΑΕ

Ανακοίνωση για την τιμωρία στο BCL με τον Προμηθέα έβγαλε η ΚΑΕ ΑΕΚ. Με ανακοίνωση η ΚΑΕ Α…