Κεντρική Basket League Άρης Γιαννάκης:” Σίγουρα θα είμαστε σκληροί, θα παλέψουμε και θα παίξουμε στο 200% των δυνατοτήτων μας”

Γιαννάκης:” Σίγουρα θα είμαστε σκληροί, θα παλέψουμε και θα παίξουμε στο 200% των δυνατοτήτων μας”

giannakis panagiotis dimitris

Ο συνεργάτης του Παναγιώτη Γιαννάκη, Δημήτρης, μίλησε για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, λέγοντας πως η ομάδα του Άρη θα πρέπει να είναι σκληρή και να παίξει όσο καλύτερα μπορεί.

Πιο αναλυτικά όσα δήλωσε: “Το αυριανό παιχνίδι είναι ιδιαίτερο και για τις δύο ομάδες. Αυτή τη στιγμή, ο ΠΑΟΚ έχει μία καλύτερη ισορροπία στο αγωνιστικό και στο εξωαγωνιστικό του κομμάτι, έχει πάρα πολλές επιλογές παικτών, έχει φέρει νέους παίκτες, κάτι που τον έχει βοηθήσει πολύ. Εμείς είμαστε έτοιμοι, θέλουμε να παίξουμε ένα σκληρό παιχνίδι.

Ξέρουμε ότι ο αντίπαλός μας θέλει τη νίκη και θα μας βάλει πίεση. Από την πλευρά μας, θέλουμε να ελέγξουμε τον ρυθμό, να μαζέψουμε τα ριμπάουντ, να μην αφήσουμε δεύτερες ευκαιρίες στους αντιπάλους μας και να σταματήσουμε το transition παιχνίδι τους. Ο ΠΑΟΚ έχει επιλογές, έχει ποιοτικούς Έλληνες και ξένους παίκτες, όπως για παράδειγμα τον Goss, ο οποίος είναι σκόρερ και είναι ένας επικίνδυνος παίκτης.

Είμαστε έτοιμοι γι’ αυτό το παιχνίδι. Σίγουρα θα είμαστε σκληροί, θα παλέψουμε και θα παίξουμε στο 200% των δυνατοτήτων μας. Περιμένουμε από τον κόσμο μας να είναι δίπλα μας, να είναι ήρεμος και να μην παρασυρθεί, ούτως ώστε να χρησιμοποιήσουμε τη δύναμη που μπορεί να μας δώσει, για να πετύχουμε αυτό που όλοι μας θέλουμε, τη νίκη”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • vince hunter aek khimki

    Χίμκι – ΑΕΚ 64-71

    Συνέχεια στις καλές εμφανίσεις έδωσε η ΑΕΚ. Μετά τον Παναθηναϊκό, η ομάδα του Λούκα Μπάνκι…
  • charisis christos

    Έσκασε η “βόμβα” με Χαρίση! (pic)

    Ο Χρήστος Χαρίσης επιστρέφει στα παρκέ. Ο πολύπειρος διεθνής Έλληνας γκαρντ θα φορέσει τη …
  • Tasopoulos Ionikos nikaias

    “Μπαμ” με Τασόπουλο

    Το Πέραμα τάραξε τα νερά του πρωταθλήματος της Α’ ΕΣΚΑΝΑ. Η νεοφώτιστη ομάδα στην κα…
Περισσότερα από Σπύρος Κυριάκης
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…