Κεντρική NBA Αντετοκούνμπο: “Θέλω να είμαι MVP στις καρδιές των Ελλήνων”

Αντετοκούνμπο: “Θέλω να είμαι MVP στις καρδιές των Ελλήνων”

Giannis Antetokounmpo

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή Pick ‘n Roll, της Cosmote Tv, λέγοντας ότι θέλει για βγει MVP στις καρδιές των Ελλήνων, ενώ μίλησε για την εθνική Ελλάδος και όχι μόνο.

Πιο αναλυτικά δήλωσε: “θέλω να είμαι MVP στις καρδιές των Ελλήνων. Αισθάνομαι ότι είμαι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο που δουλεύει και βελτιώνεται καθημερινά και παίζω μπάσκετ για την οικογένειά μου και την Ελλάδα.”

Για το τι θα έκανε αν γύριζε στην Ελλάδα:“Θα πήγαινα για μπάσκετ στα Σεπόλια με τον Παππά, τον Θανάση και τους άλλους”

Για την απουσία του από την εθνική: “Δεν με θύμωσε, αλλά με πόνεσε, γιατί υπήρχαν άνθρωποι εκεί έξω που πίστευαν πως το έκανα για κάποιο σκοπό. Ήταν η υγεία μου πάνω απ’ όλα. Εννοείται θα ξαναγυρίσω στην Εθνική”

Για το πως βίωσε τον θάνατο του πατέρα του: “Ήταν η μητέρα μου δίπλα μου.Είναι δύσκολο να χάνεις τον πατέρα σου, αλλά ο πατέρας μου είναι εδώ μαζί μου και ξέρω ότι με βλέπει από εκεί ψηλά”

Για τα εγκωμιαστικά σχόλια του Κέβιν Ντουράντ:“Είναι τρομερό να το λέει ο Ντουράντ. Εγώ θέλω να δουλεύω κάθε μέρα για να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ”

Για το κάρφωμα που έκανε όλο το NBA να μιλάει για αυτόν: “Δεν ξέρω πως κάρφωσα πάνω από τον Χαρνταγουέι. Με σήκωσε ο πατέρας μου. Το κάρφωμα με το Πόρτλαντ έδειξε ότι δεν τα παράτησα”

Για την φαντασίωση που θέλει από το μπάσκετ:“Θέλω να κερδίσω ένα μετάλλιο και να το χαρεί η Ελλάδα. Να σηκώσουμε ένα τρόπαιο με την Ελλάδα”

Για το αν διαβάζει τα αποθεωτικά λόγια για εκείνον: Δεν διαβάζω τα κοπλιμέντα, γιατί πας στο επόμενο ματς και δεν παίζεις καλά».

Για τον Τζέισον Κιντ: «Ο Τζέισον Κιντ είναι τρομερός. Με βοήθησε πολύ. Ήταν δύσκολη η πρώτη εβδομάδα χωρίς αυτόν. Είχαμε δύσκολο έργο, αλλά προχωράμε έτσι είναι η ζωή».

 Για το αν είναι καλύτερος, ως άνθρωπος, σε σχέση με πέρσι: «Είμαι καλύτερος άνθρωπος, έχω περισσότερη υπομονή και δύναμη. Τα βλέπω όλα πιο καθαρά».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • vince hunter aek khimki

    Χίμκι – ΑΕΚ 64-71

    Συνέχεια στις καλές εμφανίσεις έδωσε η ΑΕΚ. Μετά τον Παναθηναϊκό, η ομάδα του Λούκα Μπάνκι…
  • charisis christos

    Έσκασε η “βόμβα” με Χαρίση! (pic)

    Ο Χρήστος Χαρίσης επιστρέφει στα παρκέ. Ο πολύπειρος διεθνής Έλληνας γκαρντ θα φορέσει τη …
  • Tasopoulos Ionikos nikaias

    “Μπαμ” με Τασόπουλο

    Το Πέραμα τάραξε τα νερά του πρωταθλήματος της Α’ ΕΣΚΑΝΑ. Η νεοφώτιστη ομάδα στην κα…
Περισσότερα από Σπύρος Κυριάκης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

ΚΑΕ Παναθηναϊκός: «Για πάντα στην καρδιά μας»

Το μήνυμα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για τα πέντε χρόνια από τον θάνατο του Θανάση Γιανακόπουλου…