Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Δείχνουμε μαχητικότητα, είμαστε χαρούμενοι με τον Γκος…”

“Δείχνουμε μαχητικότητα, είμαστε χαρούμενοι με τον Γκος…”

koniaris

Ο ΠΑΟΚ “έπιασε” πολύ καλή απόδοση απέναντι στην Νεπτούνας και έτσι έφτασε εύκολα στο θετικό αποτέλεσμα. Επειτα από τέλος του εντός έδρας αγώνα με τους Λιθουανούς ο κόουτς των “ασπρόμαυρων” που έσταζε μέλι για τον Φιλ Γκος (29 πόντους), ανέφερε:

“Να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες. Είχαμε πολλή ενέργεια από το ξεκίνημα και πετύχαμε μεγάλα και δύσκολα τρίποντα στην πρώτη περίοδο. Δώσαμε μάχη για να έχουμε τον έλεγχο του αγώνα και στα 40 λεπτά. Είμαστε χαρούμενοι και τώρα έχουμε ουσιαστικά τον τελικό με την Βέντσπιλς. Πρώτα όμως είναι το επόμενο μεγάλο ματς, αυτό με τον Παναθηναικό”.

Για το ότι η Νεπτούνας δεν ήταν καλή δημιουργικά: “Ηταν κομβικό σημείο. Οι 40 από τους 80 πόντους τους είναι από ασίστ και έτσι είχαμε στόχο να περιορίσουμε την δημιουργία τους. Κάναμε αλλαγές στο πικ εν ρολ που θέλανε να δημιουργήσουν και αυτός ήταν ο βασικός λόγος που τους περιορίσαμε στην δημιουργία”.

Για το ότι ο ΠΑΟΚ δεν είναι τόσο καλός εκτός έδρας, όσο στα ματς στο “Παλατάκι: “Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα που έγινε το τελευταίο τρίμηνο. Είναι ζητούμενο να έχουμε καλύτερη εικόνα εκτός έδρας. Υπάρχουν πολλές καταστάσεις που δεν μας άφησαν να έχουμε καλό πρόσωπο στα τελευταία τρία ματς. Παίζαμε τις τελευταίες 45 μέρες τελικούς στην Ευρώπη και σε συνδυασμό με το δύσκολο ταξίδι της προηγούμενης εβδομάδας, είναι μια αιτία που δεν είχαμε την σταθερότητα. Αυτό γίνεται και στην Ευρωλίγκα, όπως με Ολυμπιακό και Παναθηναικό. Προσπαθούμε να βρούμε λύση. Γενικά έχουμε σταθερή πορεία και ειδικά στο γήπεδό μας που έχουμε μαχητικότητα”.

Για τα δύο σερί ματς με Παναθηναικό και Βέντσπιλς: “Είναι δύσκολο… Η σημασία και το κίνητρο θα υπερκεράσει την κούραση για να είμαστε ανταγωνιστικοί και στα δύο ματς”.

Για τον Γκος: “Εχει συνέπεια και σοβαρότητα. Εχει κάνει μεγάλη καριέρα ευρωπαικά. Ακόμη και στη μέτρια μέρα του, δεν εκθέτει την ομάδα. Η σοβαρότητά του βοηθά και τους νέους παίκτες για να χειρίζονται κούραση και αρνητική ψυχολογία. Είμαστε χαρούμενοι που τον έχουμε στην ομάδα μας, μας έχει βοηθήσει πολύ”.

  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
  • Γιάννης Καστρίτης

    Basket League: Αυλαία στην 4η αγωνιστική του Top 6

    Ολοκληρώνεται σήμερα η 4η αγωνιστική του Top 6. Με το παιχνίδι ανάμεσα στον Άρη και τον Κο…
  • levin porter jr paok

    ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

    Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …