Κεντρική Basket League Προμηθέας Πατρών Από τη Γερμανία στον Προμηθέα (vid)

Από τη Γερμανία στον Προμηθέα (vid)

mari

Ο Τουρέ Μάρι έπεισε τους ανθρώπους με τον Προμηθέα κι υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα του Μάκη Γιατρά. Οι Πατρινοί ανακοίνωσαν επίσημα την απόκτηση του 28χρονου Αμερικανού γκαρντ, ο οποίος στο παρελθόν είχε απασχολήσει και τον Παναθηναϊκό.

Ο Μάρι θα πάρει τη θέση του Τρέβορ Ρέλεφορντ, έχοντας εμπειρία τόσο από το NBA, όσο κι από την Ευρώπη. Ο Αμερικανός άσος αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην Ουλμ, με την οποία είχε μέσο όρο 4,2 πόντους, 2,1 ριμπάουντ, 1,9 ασίστ, 0,9 κλεψίματα και 0,5 λάθη σε 13 συμμετοχές στο γερμανικό πρωτάθλημα.

Η ανακοίνωση:
“Η ΚΑΕ Προμηθέας Πάτρας ανακοινώνει την απόκτηση του Toure Murry και τον καλωσορίζει στην οικογένεια του Συλλόγου.

Ο γεννημένος την 8η Νοεμβρίου 1989, στο Χιούστον του Τέξας των Η.Π.Α., ύψους 1,96 guard, φοίτησε στο Wichita State (NCAA) κι έχει αγωνιστεί σε New York Knicks (NBA), Utah Jazz (NBA), Washington Wizards (NBA), Rio Grande Valley Vipers (NBA G League), Erie BayHawks (NBA G League), Idaho Stampede (NBA Development League), Rio Grande Valley Vipers (NBA G League), Texas Legends(NBA G League), Sioux Falls Skyforce(NBA G League), Yeşilgiresun Belediye (Τουρκία) και Ratiopharm Ulm (Γερμανία)”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Προμηθέας Πατρών

Δειτε επισης

Μουρθία – Μάλαγα 74-80

Στο Final Four του BCL πέρασε η Μάλαγα. Η Ουνικάχα Μάλαγα  πήρε την νίκη στο πρώτο Ισπανικ…