Κεντρική Basket League Λαύριο Megabolt Γιαννακόπουλος:”Κρίσιμο παιχνίδι κόντρα στον Προμηθέα”

Γιαννακόπουλος:”Κρίσιμο παιχνίδι κόντρα στον Προμηθέα”

aek 3

Ο παίκτης του Λαυρίου,Σάκης Γιαννακόπουλος,μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στην σελίδα του ΕΣΑΚΕ αναφέρθηκε στην επικείμενη αναμέτρηση της ομάδας του κόντρα στον Προμηθέα και στην σημασία που έχει η νίκη για την διατήρηση του Λαυρίου στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε:

“Ήταν πολύ σημαντική νίκη αυτή που πήραμε την προηγούμενη εβδομάδα κόντρα στη Λάρισα. Παρότι δεν κάναμε εμφάνιση ανάλογη με τα περασμένα παιχνίδια, καταφέραμε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα που μας βοήθησε να διατηρήσουμε τα κεκτημένα, σε ότι αφορά στη βαθμολογία.

Τώρα έχουμε μπροστά μας το πιο κρίσιμο ματς, σε αυτό το γκρουπ αγώνων, οι οποίοι θα καθόριζαν εν πολλοίς την πορεία μας φέτος: Αυτό με τον Προμηθέα.Οι αντίπαλοι μας είναι παρά πολύ καλή ομάδα, με σημαντικές μονάδες και πολύ υψηλούς στόχους και φιλοδοξίες.

Αυτή τη στιγμή κι έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία, η νίκη μας θα είναι ουσιαστικά… διπλή, αφού πέρα από την απόσταση ανάμεσα σε εμάς και τον Προμηθέα, η οποία θα μεγαλώσει, θα απομακρυνθούμε και από άλλες ομάδες που έχουν παρόμοιους στόχους πλασαρίσματος στις υψηλές θέσεις!

Είμαι σίγουρος ότι η έδρα θα μας δώσει ώθηση για άλλη μια φορά ώστε να πετύχουμε αυτή τη σημαντική νίκη! Περιμένω από τον κόσμο μας να είναι ο εκτός παίκτης μας ξανά και να μας βοηθήσει από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Λαύριο Megabolt

Δειτε επισης

Μέξας: «Νίκη καρδιάς, χαρακτήρα και προσωπικότητας των παιδιών»

Στον χαρακτήρα που έδειξαν οι παίκτες του αναφέρθηκε ο Κώστας Μέξας. Το Λαύριο επικράτησε …