Κεντρική NBA “Τριπλός” για ακόμη μια φορά ο ΛεΜπρόν (vid)
NBA

“Τριπλός” για ακόμη μια φορά ο ΛεΜπρόν (vid)

lebron 1

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς μοιάζει να βρίσκεται στη ζώνη του “λυκόφωτος”, παίζοντας το κορυφαίο και πιο αποδοτικό μπάσκετ της καριέρας του, με σκοπό να καταρρίψει τις προβλέψεις και να φέρει το πρωτάθλημα στο Κλίβελαντ. Οι Καβς σημείωσαν τη 18η νίκη τους στα τελευταία 19 ματς, επικρατώντας για φορά μέσα στη Γουάσινγκτον επί των Γουίζαρντς με 106-99 κι ο “βασιλιάς” φρόντισε να κάνει το κομμάτι του.

Με 20 πόντους, 12 ριμπάουντ και 15 ασίστ σε 41 λεπτά συμμετοχής, ο Τζέιμς σημείωσε το 4ο τριπλ-νταμπλ του εντός των τελευταίων 5 αγώνων, καθώς και το 6ο για τη φετινή σεζόν. Η παρουσία του δεν ήταν τόσο αποτελεσματική, διότι είχε μονάχα 8/23 σουτ, υπέπεσε σε 6 λάθη κι έκανε 4 φάουλ στην 4η περίοδο, με τον ίδιο να ασκεί σκληρή αυτοκριτική μετά το τέλος του αγώνα.

Ο Τζέιμς, βέβαια, εξακολουθεί να τρελαίνει τη στατιστική υπηρεσία και να ξεπερνά τον εαυτό του. Συγκεκριμένα, ο κορυφαίος παίκτης του πλανήτη έχει μέσους όρους τριπλ-νταμπλ στα 13 τελευταία παιχνίδια που έχει αγωνιστεί, κάτι που αποτελεί το μεγαλύτερο σερί της καριέρας του!

Επίσης, το χθεσινό ματς εναντίον της Γουάσινγκτον ήταν το 5ο συνεχόμενο, στο οποίο ο ΛεΜπρόν μοιράζει τουλάχιστον 10 ασίστ, κάτι που επίσης αποτελεί ρεκόρ καριέρας.

Τέλος, ο ηγέτης της ομάδας του Οχάιο κατόρθωσε να ξεπεράσει τον Χακίμ Ολάζουον στη λίστα με τα περισσότερα εύστοχα σουτ όλων των εποχών, σκαρφαλώνοντας στην 9η θέση ενώ ισοφάρισε τον δαιμόνιο, Νικ Βαν Έξελ, όσον αφορά τα πιο πολλά εύστοχα τρίποντα, στην 24η θέση.

Τα highlights του ΛεΜπρόν

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Τζοέλ Εμπίντ πάσχει από παράλυση Bell

Επιβεβαίωσε ο Εμπίντ πως πάσχει από τη νόσο Bell Σε μια αποκάλυψη προέβη ο Έιντριαν Βοϊναρ…