Κεντρική NBA Ο “χορός” του Κάρι απέναντι στον Γκασόλ! (vid)
NBA

Ο “χορός” του Κάρι απέναντι στον Γκασόλ! (vid)

steph curry marc gasol

Ο Στεφ Κάρι επέστρεψε ιδιαίτερα διψασμένος μετά την 27ήμερη απουσία του από τα παρκέ, με τη διάθεσή του να κάνει “μπαμ” από την προθέρμανση κιόλας.

Ο κορυφαίος σουτέρ όλων των εποχών, λοιπόν, αποφάσισε να κάνει πλάκα στους Μέμφις Γκρίζλις, σκοράροντας 38 πόντους με 10/13 τρίποντα και 4/4 δίποντα σε σχεδόν 26 λεπτά συμμετοχής! Η τελευταία του προσπάθεια, βέβαια, ήταν το απόλυτο κερασάκι στην τούρτα.

Με το ματς να έχει κριθεί, ο Κάρι παρακαλούσε τον κόουτς, Στιβ Κερ, να τον διατηρήσει στο παρκέ, ώστε να απελευθερώσει ακόμη περισσότερη ενέργεια, η οποία ήταν συσσωρευμένη όλο αυτό το διάστημα της απουσίας του.

Ο Μαρκ Γκασόλ βγήκε στην περιφέρεια πάνω στις αλλαγές, προκειμένου να μαρκάρει τον Κάρι. Τα πράγματα, όμως, δεν πήγαν και πολύ καλά για τον σταρ του Μέμφις.

Crossover, hesitation και step-back κάτω από τα πόδια. Αυτός ήταν ο “φονικός” συνδυασμός, με τον οποίο ο Κάρι κατέστησε ανεπαρκές το μαρκάρισμα του Γκασόλ. Το τρίποντο που ακολούθησε ήταν, φυσικά, εύστοχο, με τον Στεφ να αποδεικνύει ότι επέστρεψε για τα καλά!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Τζοέλ Εμπίντ πάσχει από παράλυση Bell

Επιβεβαίωσε ο Εμπίντ πως πάσχει από τη νόσο Bell Σε μια αποκάλυψη προέβη ο Έιντριαν Βοϊναρ…