Κεντρική Basket League Άρης Στο Παλέ για την αιμοδοσία… όλος ο Άρης (vid)

Στο Παλέ για την αιμοδοσία… όλος ο Άρης (vid)

aris aimodosia

Πολύ όμορφη πρωτοβουλία της ΚΑΕ Άρης για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά… Την Κυριακή διοργάνωσε αιμοδοσία και από πλευράς των “κιτρίνων” το παρών στο Παλέ έδωσε όλη η ομάδα του Άρη (Γιαννάκης και παίκτες οι οποίο σήμερα έχουν ρεπό), ο Νίκος και ο Μάνος Λάσκαρης αλλά και ο Τανιέλ Γιλμάζ.

Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ είπε: “Ευχαριστούμε όλους που είστε εδώ. Ερχεται κόσμος από το πρωί και θα έρθει κι άλλος. Ελπίζω να συνεχιστεί αυτή η προσπάθεια ως το απόγευμα γιατί θα έρθουν κι άλλα άτομα εκτός Θεσσαλονίκης”.

Ο Μάνος Λάσκαρης που έδωσε αίμα, ανέφερε: “Συγχαρητήρια σε όσους βοηθούν στην δεύτερη αιμοδοσία. Οποιος δεν μπόρεσε σήμερα, μπορεί να πάει σε οποιοδήποτε νοσοκομείο και να δώσει αίμα και να πει ότι είναι για τον σύλλογο του Αρη. Εύχομαι να ικανοποιήσουμε όσες ανάγκες μας ζητηθούν”.

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης δήλωσε: “Είναι μια ιδιαίτερη μέρα. Νομίζω πως 5-10′ από τον χρόνο μας μπορούν να βοηθήσουν τον συνάνθρωπό μας. Ο Άρης συμπαραστέκεται σε τέτοια θέματα και το δείχνει”.

Ο Σπύρος Μούρτος τόνισε: “Είναι μια αξιέπαινη ενέργεια. Είναι σημαντικό που για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά γίνεται Τράπεζα Αίματος και ελπίζω αυτή η κίνηση της ΚΑΕ να συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια”.

Ο γιατρός της ομάδας, Νίκος Κουκουλιάς είπε: “Ευχαριστώ τον κόσμο για την παρουσία του. Είναι μια ωραία μέρα για την ομάδα και πηγαίνει πολύ καλά η διαδικασία. Είμαστε χαρούμενοι καθώς την αγάπη του κόσμου την διοχετεύουμε μέσω αυτής της διαδικασίας. Μακάρι αυτή την διαδικασία να μπορέσουμε να την κάνουμε και δύο φορές τον χρόνο. Είναι μεγάλες οι ανάγκες για αίμα. Δόθηκε ό,τι είχε μαζευτεί πέρυσι και αν κάποιος θέλει αίμα, είτε από την οικογένεια του Άρη, είτε όχι, μπορεί να απευθυνθεί στην ΚΑΕ. Οποιος δεν μπόρεσε να έρθει σήμερα, οποιαδήποτε στιγμή θελήσει, μπορεί να δώσει αίμα και να πει ότι είναι για την Τράπεζα Αίματος της ΚΑΕ Άρης. Υπάρχουν κάποιοι ιατρικοί κανόνες για το ποιος μπορεί να δώσει αίμα. Εφόσον οι διαδικασίες γίνονται σύμφωνα με κανόνες δεν υπάρχει πρόβλημα να δίνει συνεχώς κάποιος αίμα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…