Κεντρική NBA Θετικός ο Ντόρσεϊ, νίκη για τους Χοκς! (vid)
NBA

Θετικός ο Ντόρσεϊ, νίκη για τους Χοκς! (vid)

tyler dorsey hawks 1

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ εμφανίστηκε βελτιωμένος στο 2ο παιχνίδι των Ατλάντα Χοκς στην pre-season, με τον Ελληνοαμερικανό γκαρντ να έχει μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στις δυνάμεις του. Ο απόφοιτος του Όρεγκον αγωνίστηκε για 19 λεπτά στην αναμέτρηση εναντίον των Κλίβελαντ Καβαλίερς, αρπάζοντας την ευκαιρία που του δόθηκε.

Πιο αναλυτικά, ο Ντόρσεϊ πέτυχε 9 πόντους, μάζεψε 4 ριμπάουντ, μοίρασε 2 ασίστ κι έκανε 1 κλέψιμο, έχοντας 3/9 σουτ και 2/2 βολές. Ήταν φανερό ότι ο γκαρντ της Ατλάντα είχε το πράσινο φως από τον κόουτς, Μάικ Μπούντενχολζερ, προκειμένου να εκτελεί με την πρώτη ευκαιρία κι ορισμένα συστήματα “χτίστηκαν” πάνω του, ώστε να βγει από τα σκριν και να σουτάρει.

Οι Χοκς επικράτησαν άνετα του Κλίβελαντ με 109-93, χάρη στο επιμέρους σκορ 62-43 του δευτέρου ημιχρόνου. Ο Ντένις Σρέντερ πέτυχε 18 πόντους, δείχνοντας ότι θα είναι το απόλυτο επίκεντρο της ομάδας φέτος ενώ ο Τόριαν Πρινς πρόσθεσε 15 κι ο Ντουέιν Ντέντμον 13.

Στον αντίποδα, ελλείψει του ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο Κέβιν Λοβ είχε 12 πόντους, ο Κέι Φέλντερ 13 ενώ οι Ντουέιν Γουέιντ και Ντέρικ Ρόουζ σκόραραν από 7 πόντους έκαστος.

Αναλυτικά τα highlights του αγώνα

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Τζοέλ Εμπίντ πάσχει από παράλυση Bell

Επιβεβαίωσε ο Εμπίντ πως πάσχει από τη νόσο Bell Σε μια αποκάλυψη προέβη ο Έιντριαν Βοϊναρ…