Κεντρική NBA Μοίραζε παντού ασίστ ο Σίμονς! (vid)
NBA

Μοίραζε παντού ασίστ ο Σίμονς! (vid)

ben simmons

Το ντεμπούτο του Μπεν Σίμονς με τους Φιλαδέλφια 76ερς άργησε κατά 1 χρόνο εξαιτίας του σοβαρού τραυματισμού που υπέστη πέρσι αλλά η αναμονή των φίλων της ομάδας έφθασε στο τέλος της! Ο 21χρονος πλέι-μέικερ πάτησε το παρκέ του Wells Fargo Center και φρόντισε να ξεδιπλώσει ένα δείγμα των ικανοτήτων του.

Συγκεκριμένα, ο Σίμονς ολοκλήρωσε το παιχνίδι εναντίον των Γκρίζλις, έχοντας 6 πόντους, 7 ριμπάουντ και 9 ασίστ σε 21 λεπτά συμμετοχής με 2/8 σουτ. Το στοιχείο που τράβηξε την προσοχή ήταν, φυσικά, ο τρόπος που έβλεπε το γήπεδο και μοίραζε την μπάλα, αποδεικνύοντας ότι διαθέτει σπάνια αίσθηση της πάσας, με το ύψος του (2.10) να τον βοηθά, ώστε να βλέπει πάνω από την άμυνα.

Το παιχνίδι στον αιφνιδιασμό είναι επίσης ένα μεγάλο ατού που διαθέτει, χάρη στην ταχύτητα και την αθλητικότητά του.

Τα highlights του Σίμονς

Οι Σίξερς ηττήθηκαν από τους Γκρίζλις με 110-89, στο πλαίσιο της preseason. O Μπράντον Ράιτ ήταν ο πρώτος σκόρερ των νικητών με 16 πόντους ενώ ο Άντριου Χάρισον τον ακολούθησε με 14. Στον αντίποδα, οι Κόβινγκτον και Όκαφορ είχαν από 13 πόντους έκαστος, με το νο.1 του ντραφτ, Μαρκέλ Φουλτζ να “κολυμπάει” σε πολύ ρηχά νερά (4 πόντοι με 2/13 σουτ).

Τα highlights του αγώνα

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

NBA: Στην τελική ευθεία για τα Play-offs

Τα δεδομένα και τα σενάρια για τα Play-offs στο NBA Βρισκόμαστε μία ανάσα πριν το τέλος τη…