Κεντρική Ελλάδα Εθνικές Μίσσας για Παππά: “Το θέμα είναι διαχείρισης πραγμάτων και δεδομένων”

Μίσσας για Παππά: “Το θέμα είναι διαχείρισης πραγμάτων και δεδομένων”

missas 1

“Ασπίδα” ύψωσε ο Κώστας Μίσσας στην Εθνική Ανδρών, αλλά και στο Νίκο Παππά. Ο Έλληνας τεχνικός σημείωσε ότι δεν θα έλεγε ποτέ για κανέναν παίκτη του, ενώ για τον Έλληνα γκαρντ ανέφερε ότι μιλάει μαζί του πολλά χρόνια, ενώ δεν θέλησε να σχολιάσει τα πρόσφατα γεγονότα.

Αναλυτικά:

“Εγώ ποτέ δεν θα έβγαινα και θα έλεγα για οποιονδήποτε παίκτη οτιδήποτε. Η δική μου λογική είναι ξεκάθαρα προστασίας. Θέλω όταν συναντιέμαι με κάποιον να τον κοιτάζω στα μάτια. Θέλω να το κλείσουμε το κομμάτι αυτό. Τα ‘παράθυρα’ σου δίνουν τη δυνατότητα κάποια πράγματα να αλλάξουν, από τη στιγμή που υπάρχει δεκτικότητα και αλλάξουν κάποια πράγματα. Η Εθνική είναι τελείως διαφορετική από την ομάδα. Πρέπει να διαχειρίζεσαι αυτό που έχεις μέσα σου πάντα θετικά. Δεν κρατά κανείς κακία σε κανέναν. Να είμαστε ξεκάθαροι”.

Για τον Νίκο Παππά: “Με τον Νίκο μιλάω τα τελευταία επτά χρόνια. Δεν έχω να πω κάτι άλλο. Μιλάω σε πολλά επίπεδα και σε πολλές λογικές. Το θέμα είναι διαχείρισης πραγμάτων και δεδομένων. Για την μπασκετική του ικανότητα ότι είναι από τους καλύτερους παίκτες στην Ευρώπη δεν τα λέω τώρα, τα λέω από το 2009 και το 2010. Εγώ έχω μια φοβερή αδυναμία στον συγκεκριμένο παίκτη, οπότε μπορεί κάποιες φορές να είμαι επιεικής”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Θεωρώ πως θα έχουμε τον Παπανικολάου στα επόμενα παιχνίδια»

Στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε η  Μπαρτσελονα το ματς, αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώ…