Κεντρική Ελλάδα Εθνικές Χαραλαμπόπουλος: «Χαίρομαι που είμαι εδώ»

Χαραλαμπόπουλος: «Χαίρομαι που είμαι εδώ»

xaralampopoulos e1708533224618

Έτοιμος να προσφέρει στην Εθνική είναι ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος.

Η Εθνική Ομάδα έχει ήδη κάνει τις πρώτες της προπονήσεις και προετοιμάζεται για τον πρώτο της αγώνα στο δρόμο για το Ευρωμπάσκετ 2025. Επιστρέφει στο ΣΕΦ για την αναμέτρηση με την Τσεχία (23/2, 21.00, ΕΡΤ3) και ανάμεσα στους παίκτες που έχει στη διάθεσή του ο Βασίλης Σπανούλης, βρίσκεται και ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, ο οποίος ξαναφορά τα γαλανόλευκα.

«Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ» είναι τα πρώτα λόγια του διεθνή φόργουορντ, που έχει γράψει την δική του ιστορία με τις «μικρές» εθνικές ομάδες: «Θέλω πολύ να βοηθήσω σε αυτήν την καινούρια προσπάθεια που γίνεται, να βοηθήσω όσο μπορώ την Εθνική ομάδα».

Ο Χαραλαμπόπουλος δηλώνει χαρούμενος που βρίσκεται εδώ: «Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στην Ελλάδα και ελπίζω να μπορέσω να βοηθήσω. Νιώθω έτοιμος να βοηθήσω».

Αυτό το «έτοιμος» έρχεται ως συνέχεια δύο πολύ καλών σεζόν στην Ιταλία, όπου φέτος πρωταγωνιστεί για την Ντινάμο Σάσαρι: «Παίζω, έχω χρόνο συμμετοχής, νιώθω καλά και πιο έτοιμος για να προσφέρω στην Εθνική ομάδα».

Οι εντολές από την άκρη του πάγκου έρχονται από έναν άνθρωπο τον οποίο είχε γνωρίσει και ως συμπαίκτη: Τον Βασίλη Σπανούλη. Πώς νιώθει γι’ αυτό; «Μια χαρά… Δεν το σκέφτομαι ότι το είχα συμπαίκτη. Τον βλέπω ως προπονητή. Ό.τι μου λέει το κάνω και προχωράμε. Μου αρέσει η παρουσία του και ο τρόπος του. Έχω κάνει και με προπονητές με παρόμοια φιλοσοφία σε άμυνα και επίθεση, οπότε δεν είναι πράγματα τα οποία ακούω για πρώτη φορά. Πολλά είναι οικεία. Ξεκινάμε όλοι μαζί μια νέα προσπάθεια».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Elite League: Ηρακλής – ΝΕΜ για το 4ο εισιτήριο του Final4

Ο Ηρακλής και η ΝΕΜ διεκδικούν την 4η θέση στο Final 4. Με δύο αγώνες, έναν για τα play of…