Κεντρική NBA Στην πόρτα της εξόδου ο Ρόουζ, “παραμονεύουν” οι Μπακς
NBA

Στην πόρτα της εξόδου ο Ρόουζ, “παραμονεύουν” οι Μπακς

derrick rose knicks

derrick rose knicks

Ο Ντέρικ Ρόουζ μοιάζει να είναι ανεπιθύμητος στους Νιου Γιορκ Νικς μετά από μια περίεργη χρονιά. Ο πρώην MVP δεν κατάφερε να ταιριάξει ολοκληρωτικά στο στυλ της ομάδας, έχασε 18 παιχνίδια λόγω τραυματισμού και η απόδοσή του ήταν μονίμως ασταθής. Το συμβόλαιό του έχει ολοκληρωθεί και όλα δείχνουν ότι θα αποχωρήσει από το “Μεγάλο Μήλο” μετά από μόλις 1 σεζόν μέσω της διαδικασίας του sign-n-trade.

Συγκεκριμένα, ο τζένεραλ μάνατζερ των Νικς, Στιβ Μιλς έχει δηλώσει ότι προτιμά να θυσιάσει τον Ρόουζ, ώστε να επικεντρωθεί περισσότερο σε νεαρούς παίκτες. Όπως είναι φυσιολογικό, οι ιθύνοντες της ομάδας προτιμούν να του δώσουν νέο συμβόλαιο και έπειτα να τον στείλουν σε κάποια άλλη ομάδα, προκειμένου να μην τον χάσουν στην ελεύθερη αγορά δίχως αντάλλαγμα.

Οι Μιλγουόκι Μπακς είναι μια από τις υποψήφιες ομάδες, καθώς προσπαθούν να αδειάσουν χώρο στο σάλαρι καπ, με σκοπό να βρεθούν σε θέση να προσελκύσουν κάποιον free-agent υψηλής κλάσης. Οι δύο πλευρές, μάλιστα, συναντήθηκαν χθες.

Στα 28 του χρόνια και με το ιατρικό του ιστορικό να κατακλύζεται από δεκάδες περιστατικά, ο Ρόουζ δεν μοιάζει και πολύ με την “πυραυλοκίνητη” έκδοσή του, όταν και κατέκτησε τον τίτλο του MVP το 2011. Η αυτοπεποίθησή του έχει μειωθεί, όσον αφορά τις διεισδύσεις προς το καλάθι αλλά παραμένει ένας χρησιμότατος παίκτης, αν και έχει σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του. Την περασμένη σεζόν είχε 18 πόντους, 3.8 ριμπάουντ και 4.4 ασίστ ανά παιχνίδι.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Τζοέλ Εμπίντ πάσχει από παράλυση Bell

Επιβεβαίωσε ο Εμπίντ πως πάσχει από τη νόσο Bell Σε μια αποκάλυψη προέβη ο Έιντριαν Βοϊναρ…