Κεντρική NBA Πολ: “Είχα καιρό να ενθουσιαστώ έτσι”
NBA

Πολ: “Είχα καιρό να ενθουσιαστώ έτσι”

chris paul rockets

chris paul rockets

Ο Κρις Πολ παρουσιάστηκε με κάθε επισημότητα από τους Χιούστον Ρόκετς, με μια νέα εποχή να ξημερώνει για την ομάδα του Μάικ Ντ’Αντόνι. Το μπάσκετ που αναμένεται να παράγει η ομάδα αυτή πρόκειται να εκπλήξει τους πάντες, με την ευφυΐα και το αστείρευτο ταλέντο των Κρις Πολ και Τζέιμς Χάρντεν να κυριαρχούν. Ο “CP3μίλησε εκτενώς για τη νέα αυτή εμπειρία, στην οποία θα διατελέσει πρωταγωνιστικό ρόλο. Μία του δήλωση, όμως, ήταν αυτή που ξεχώρισε από τις υπόλοιπες, η οποία σχετιζόταν με τη χαρά του παιχνιδιού.

Έχω καιρό να ενθουσιαστώ έτσι με το μπάσκετ, για να πω την αλήθεια”, τόνισε ο Πολ, σε μια δήλωση που φανερώνει πολλά σχετικά με το κλίμα που επικρατούσε στις τάξεις των Λος Άντζελες Κλίπερς. Ακόμη, συνέχισε λέγοντας: “Είναι μια καινούργια αρχή και το timing δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερο για μένα και τον Τζέιμς (Χάρντεν)”.

Η αλήθεια είναι ότι ο Πολ έχει κάθε λόγο να αισθάνεται έτσι μετά την 6ετή εμπειρία του στους Κλίπερς. Οι συνεχείς αποκλεισμοί σε 1ο και 2ο γύρο αλλά και οι μόνιμες διαφωνίες του με τον Ντοκ Ρίβερς για ποικίλα θέματα δίνουν τη θέση τους σε μια ομάδα που μοιάζει ικανή -στα χαρτιά τουλάχιστον- να κυνηγήσει την πρόκριση στους Τελικούς, αν και το εμπόδιο των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς φαντάζει απροσπέλαστο για πολλούς. Ο Πολ, τουλάχιστον, θα έχει την ευκαιρία να δραστηριοποιηθεί σε ένα υγιές και χαρούμενο περιβάλλον και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα ανακτήσει τον ενθουσιασμό του για το παιχνίδι υπό τις οδηγίες του Ντ’Αντόνι.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Τζοέλ Εμπίντ πάσχει από παράλυση Bell

Επιβεβαίωσε ο Εμπίντ πως πάσχει από τη νόσο Bell Σε μια αποκάλυψη προέβη ο Έιντριαν Βοϊναρ…