Κεντρική NBA “Ο Έρβινγκ θα είναι μαζί μας στην προετοιμασία”
NBA

“Ο Έρβινγκ θα είναι μαζί μας στην προετοιμασία”

dan gilbert

dan gilbert

Οι Κλίβελαντ Καβαλίερς παρουσίασαν με κάθε επισημότητα τον νέο γενικό διευθυντή της ομάδας, Κόμπι Άλτμαν, με τον ιδιοκτήτη, Νταν Γκίλμπερτ να δίνει φυσικά το παρών. Αναπόφευκτα, όμως, το ενδιαφέρον των δημοσιογράφων στράφηκε στον Κάιρι Έρβινγκ και το τι μέλλει γενέσθαι με την περίπτωσή του. Ο “Uncle Drew” έχει ζητήσει ανταλλαγή εδώ και περίπου 1 μήνα από τη διοίκηση, κάτι που γνωστοποιήθηκε δημοσίως την περασμένη Παρασκευή. Ο Γκίλμπερτ, πάντως, φρόντισε να δώσει τη δική του απάντηση.

Αυτή τη στιγμή ο Έρβινγκ έχει συμβόλαιο με τους Κλίβελαντ Καβαλίερς για τα επόμενα 2 με 3 χρόνια, ανάλογα με το τι θα γίνει την τελευταία χρονιά. Αυτή τη στιγμή είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες μας. Σίγουρα τον περιμένουμε να είναι μαζί μας στην προετοιμασία”, τόνισε ο Γκίλμπερτ, θεωρώντας πως ο παίκτης δεν θα ανταλλαχθεί άμεσα, βάσει της άποψης αυτής.

https://twitter.com/NBAonTNT/status/890313206006034433?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.cbssports.com%2Fnba%2Fnews%2Fcavs-owner-dan-gilbert-expects-kyrie-irving-to-be-with-team-for-training-camp%2F

Ακόμη, ο Άλτμαν πήρε κι εκείνος θέση για την ιστορία αυτή, τονίζοντας πως οι σχέσεις ανάμεσα στον ΛεΜπρόν Τζέιμς και τον Έρβινγκ δεν έχουν διαταραχθεί, σε πείσμα των πρόσφατων ρεπορτάζ που υποστηρίζουν το αντίθετο.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Τζοέλ Εμπίντ πάσχει από παράλυση Bell

Επιβεβαίωσε ο Εμπίντ πως πάσχει από τη νόσο Bell Σε μια αποκάλυψη προέβη ο Έιντριαν Βοϊναρ…