Κεντρική Basket League Άρης Ο Άρης, το οικονομικό και η… νότα αισιοδοξίας

Ο Άρης, το οικονομικό και η… νότα αισιοδοξίας

aris

arisΕίναι γνωστό εδώ και καιρό πως υπάρχει ένα τιμ ατόμων που είναι θετικοί για να βοηθήσουν οικονομικά τον Άρη, άλλωστε ο Νίκος Λάσκαρης είχε τονίσει στις 10 Ιουλίου στο περιθώριο της παρουσίασης του Παναγιώτη Γιαννάκη πως… “έχουν δείξει ενδιαφέρον κάποια άτομα για να βοηθήσουν την ομάδα βάζοντας χρήματα“. Για την ακρίβεια το ζήτημα των ατόμων που μπορούν να συνεισφέρουν οικονομικά, είναι θέμα που “δουλεύεται” εδώ και 20 μέρες από τον Λευτέρη Αρβανίτη (κάνει μεγάλη προσπάθεια για να δοθεί οικονομική “ανάσα” στην ομάδα).

Δεν είναι κάτι “τελειωμένο” αλλά επιβεβαιώνεται πως είναι σε καλό δρόμο και από εβδομάδα πιθανόν ο πρόεδρος της ΚΑΕ να είναι σε θέση να “παρουσιάσει” αυτό το τιμ. Πρόκειται για ανθρώπους της οικογένειας του Άρη που θέλουν να κάνουν ταμειακή διευκόλυνση ζητώντας κάποιες εγγυήσεις για τα χρήματα που θα δώσουν (δηλαδή να είναι “ασφαλείς” ότι αυτά τα λεφτά δεν θα τα χάσουν). Υπάρχει μια βάση χρημάτων που μπορεί να δοθεί σε πρώτη φάση, αλλά ακριβές νούμερο (χρημάτων που έχει “μαζευτεί”) να ξεκαθαριστεί πως δεν προκύπτει, όπως υπογραμμίζεται στις τάξεις του Άρη.

Στόχος είναι αυτό το τιμ ατόμων (που θα βοηθήσουν τον Άρη) να “μεγαλώσει” κι άλλο με νέα άτομα που μπορούν να συνεισφέρουν οικονομικά (κατά συνέπεια θα “μεγαλώσει” και το νούμερο που μπορεί να “μαζευτεί”) και -αρχικά- να δοθούν χρήματα για να γίνουν διακανονισμοί σε ό,τι αφορά το θέμα των οφειλών σε παίκτες. Επί της ουσίας, υπάρχει μια… νότα αισιοδοξίας σχετικά με το ότι το επόμενο διάστημα μπορεί να υπάρχει μια ροή χρημάτων (και να “έρθει” ρευστό) στην ΚΑΕ, ένα ζήτημα που είναι στάσιμο εδώ και καιρό και αυτό δημιουργεί προβλήματα στον αγωνιστικό σχεδιασμό.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Θεωρώ πως θα έχουμε τον Παπανικολάου στα επόμενα παιχνίδια»

Στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε η  Μπαρτσελονα το ματς, αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώ…