Κεντρική Ελλάδα ΟΣΕΚΑ Ελλάδα – Βουλγαρία 72-36

Ελλάδα – Βουλγαρία 72-36

ethniki

ethniki

Με εντυπωσιακό τρόπο ξεκίνησε η Εθνική Ελλάδας το τουρνουά της Κομοτηνής. Οι Έλληνες διεθνείς έδειξαν το καλό τους πρόσωπο σε άμυνα κι επίθεση, γεγονός που τους οδήγησε στην άνετη επικράτηση επί της Βουλγαρίας (72-36).

“Ζητούμενο σε αυτή τη φάση δεν είναι ούτε οι νίκες, ούτε οι διαφορές, αλλά να διαπιστώσουμε αν τα παιδιά μπορούν να βγάλουν στο παρκέ πράγματα που δουλεύουμε στην προπόνηση, αλλά και να εντοπίσουμε λάθη, αδυναμίες, ώστε να μπορέσουμε να κάνουμε τις όποιες διορθωτικές κινήσεις” δήλωσε ο επιστημονικός σύμβουλος της ΟΣΕΚΑΔημήτρης Γαλάνης.

ellada voulgaria komotini3

Στο πρώτο παιχνίδι του τουρνουά δεν αγωνίστηκε ο Δημήτρης Βάσσης, που αντιμετωπίζει ένα μικροπρόβλημα τραυματισμού στα δάχτυλα του αριστερού του χεριού.

ellada voulgaria komotini2

Τα δεκάλεπτα: 25-10,38-24, 55-34, 72-36.
ΕΛΛΑΔΑ (Ζώτος): Γκοτζαράι, Αδαμόπουλος, Μυρωνάκης, Χαμαντί 17, Ράσσα 9, Παπαδόπουλος 4, Φιλίππου 8, Κοντογιάννης 6, Κότσαρης 4, Τσαπανίδης 20 (1), Ντομγκιόνι 4.
ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ (Ισκρόβ): Ιβάνοβ Γκεόργκι 8, Ιβάνοου 6, Ατανάσοβ, Λιουμπένοβ 4, Πετρόβ 8, Κοστόβ 2, Ιβάνοβ Γκριγκόρ 2, Βακλίνοβ 6, Γκιουρόβ.

  • Αύριο το τουρνουά συνεχίζεται με τον αγώνα Βουλγαρία – Κύπρος.
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λένα Καραλή
Περισσότερα σε ΟΣΕΚΑ

Δειτε επισης

Σλούκας: «Αφιερώνουμε τη νίκη στον Πάρη»

Εξαιρετικά αφιερωμένη στον Πάρη Δερμάνη η νίκη του Παναθηναϊκού επί της Μακάμπι, από τον Κ…