Κεντρική Basket League Άρης “Προκαλεί δέος το να έχεις κόουτς τον Γιαννάκη…”

“Προκαλεί δέος το να έχεις κόουτς τον Γιαννάκη…”

Iδιαίτερα καλή η παρουσία του Βασίλη Χρηστίδη στο Ευρωμπάσκετ Νέων Ανδρών. Ο καλαθοσφαιριστής του Άρη μίλησε για την Εθνική μας ομάδα ενώ αναφέρθηκε και στο ότι θα έχει τεχνικό στους “κίτρινους” τον Παναγιώτη Γιαννάκη. Συγκεκριμένα είπε στον ραδιοφωνικό σταθμό Arena fm:

Για την Εθνική: “Πήγαμε πολύ καλά μέχρι τώρα, τελειώσαμε τον πρώτο γύρο με 3/3 και είμαστε ικανοποιημένοι. Αφήνουμε πίσω τα πρώτα παιχνίδια, κρατάμε μόνο τα θετικά και κοιτάμε πλέον το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά”.

Για τις καλές εμφανίσεις του: “Το σημαντικό είναι να κερδίζει η ομάδα. Οι νίκες έρχονται ομαδικά, εμείς από την μεριά μας δίνουμε και την ψυχή μας”.

Για το αν η Εθνική μπορεί να πάρει την πρωτιά στο Ευρωμπάσκετ: “Ακόμα είναι πολύ νωρίς για να πούμε κάτι τέτοιο. Έχει πολύ καλές ομάδες. Υπάρχουν οι κλασικές μεγάλες δυνάμεις όπως είναι η Ισπανία, η Γαλλία, η Σερβία. Φέτος βλέπουμε και το Ισραήλ που κάνει την έκπληξη και έχει μια πάρα πολύ καλή ομάδα”.

Για τον Άρη και το ότι θα έχει τεχνικό τον Γιαννάκη: “Είναι πολύ νωρίς ακόμα. Η ομάδα έχει στόχους και πρέπει όταν έρθει η ώρα να είμαστε όλοι έτοιμοι. Το να έχεις τον Παναγιώτη Γιαννάκη σαν προπονητή, μόνο στο άκουσμα προκαλεί δέος… Είναι ένας άνθρωπος που έχει κάνει σπουδαία καριέρα και σαν παίκτης και σαν προπονητής. Από αυτόν τον άνθρωπο έχεις μόνο να κερδίσεις και πιστεύω ότι η παρουσία του κάνει μόνο καλό στον Άρη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ούτε με Περιστέρι ο Γκάλινατ

Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν θα αγωνιστεί κόντρα στο Περιστέρι. Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν προλαβα…