Κεντρική NBA Δυσαρεστημένος με τους Καβς από τον Ιούνιο ο Έρβινγκ
NBA

Δυσαρεστημένος με τους Καβς από τον Ιούνιο ο Έρβινγκ

kyrie irving cavaliers

kyrie irving cavaliers

Ο Κάιρι Έρβινγκ σόκαρε τον πλανήτη του NBA, με την αποκάλυψη ότι ζήτησε ανταλλαγή από τον ιδιοκτήτη των Κλίβελαντ Καβαλίερς, Νταν Γκίλμπερτ, καθώς επιθυμεί να έχει αυξημένο ρόλο σε κάποια άλλη ομάδα. Η δυσαρέσκεια του “Uncle Drew”, όμως, δεν προέκυψε ξαφνικά αλλά έχει τις ρίζες της στις πρώτες μέρες της φετινής off-season.

Πιο αναλυτικά, οι Καβαλίερς “μπλέχτηκαν” σε δεκάδες σενάρια ανταλλαγών, προκειμένου να αποκτήσουν είτε τον Τζίμι Μπάτλερ, είτε τον Πολ Τζορτζ και να ισχυροποιήσουν το ρόστερ τους, ώστε να ανταγωνιστούν τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς. Ορισμένες από αυτές τις συζητήσεις, όμως, συμπεριελάμβαναν και το όνομα του Έρβινγκ, κάτι που αναστάτωσε πολύ τον 25χρονο σούπερ-σταρ.

Στο ίδιο ρεπορτάζ, μάλιστα, το οποίο διεξήχθη από τους Μπράιαν Γουίντχορστ, Ραμόνα Σέλμπερν και Ντέιβ ΜακΜέναμιν, τονίζεται το γεγονός ότι ο Έρβινγκ βρισκόταν σε πλήρη άγνοια, σχετικά με τις προθέσεις της διοίκησης των Καβς μετά την αποπομπή του Ντέιβιντ Γκρίφιν από τη θέση του γενικού διευθυντή. Ο Γκρίφιν φρόντιζε να διατηρεί επαφή με τον παίκτη αλλά έκτοτε, ο Έρβινγκ βρισκόταν στο “σκοτάδι”.

Είναι φανερό ότι η ομάδα του Κλίβελαντ βρίσκεται σε σύγχυση, με τη “σκιά” της ενδεχόμενης αποχώρησης του ΛεΜπρόν το ερχόμενο καλοκαίρι να πλανάται από πάνω τους. Όπως αποδείχθηκε, ο Έρβινγκ έχει παραπάνω από έναν λόγους, για τους οποίους ζήτησε ανταλλαγή και σε περίπτωση που αποχωρήσει, το έργο της ομάδας του “βασιλιά” δυσχεραίνει ακόμη περισσότερο. Οι νωχελικές κινήσεις στη φετινή free-agency (Χοσέ Καλντερόν, Τζεφ Γκριν, ανανέωση Κόρβερ) δεν ενθουσιάζουν κανέναν, με τον νέο τζένεραλ μάνατζερ, Κόμπι Άλτμαν, να έχει πάρα πολύ δουλειά τους επόμενους μήνες.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Τζοέλ Εμπίντ πάσχει από παράλυση Bell

Επιβεβαίωσε ο Εμπίντ πως πάσχει από τη νόσο Bell Σε μια αποκάλυψη προέβη ο Έιντριαν Βοϊναρ…