Κεντρική Διεθνή Έκανε διπλό “μπαμ” η γυναικεία ομάδα της Φενέρ! (vids)

Έκανε διπλό “μπαμ” η γυναικεία ομάδα της Φενέρ! (vids)

kelsey plum

kelsey plum

Η γυναικεία ομάδα της Φενέρμπαχτσε βάλθηκε να τινάξει την “μπάνκα” στον αέρα, φέρνοντας στην ομάδα δύο ονόματα μεγάλης ακτινοβολίας. Συγκεκριμένα, συμφώνησε με την Κέλσι Πλαμ, η οποία είναι η πρώτη σκόρερ στην ιστορία του κολεγιακού πρωταθλήματος και το νο.1 του πρόσφατου Ντραφτ αλλά και με την Τζόνκουελ Τζόουνς, η οποία κάνει καταπληκτικά πράγματα με τη φανέλα των Κονέκτικατ Σαν, όπως μετέδωσε η Hurriyet!

Η Πλαμ ολοκλήρωσε την καριέρα της στο κολέγιο του Γουάσινγκτον με 3.397 πόντους, όντας η κορυφαία σκόρερ όλων των εποχών στο NCAA ενώ σκόραρε και 57 πόντους σε ένα παιχνίδι στις 25 Φεβρουαρίου. Μπορεί το ξεκίνημά της στο επαγγελματικό επίπεδο να μην είναι και το αναμενόμενο, διότι μετρά μονάχα 4.1 πόντους και 1.6 ασίστ ανά αγώνα με τη φανέλα των San Antonio Stars αλλά η ακτινοβολία του ονόματός της είναι τεράστια!

Από την άλλη, η Τζόουνς αγωνίζεται στη θέση “5” και μετρά 15.1 πόντους, 12.2 ριμπάουντ και 1.5 τάπες ανά αγώνα στη χρονιά της στο NCAA, όντας μια από τις καλύτερες σέντερ του πρωταθλήματος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το WNBA βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε εξέλιξη, με τη σεζόν να ολοκληρώνεται τον Οκτώβριο, οπότε πολλές παίκτριες καταφεύγουν σε ευρωπαϊκές ομάδες κατά τη διάρκεια της off-season.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…