Κεντρική Γ' Εθνική Αποχώρησε από τη Νίκη Αμαρουσίου ο Κουκουζέλης

Αποχώρησε από τη Νίκη Αμαρουσίου ο Κουκουζέλης

koukouzelhs Niki Amarousiou

koukouzelhs Niki Amarousiou

Παρελθόν από το τεχνικό επιτελείο της Νίκης Αμαρουσίου αποτελεί ο Δημήτρης Κουκουζέλης, ο οποίος ανακοίνωσε την αποχώρησή του μέσω του προσωπικού του λογαριασμού.

Αναλυτικά όσα έγραψε:
“Μετά από 18 μήνες, και μιάμιση σαιζόν, έφθασε το τέλος της συνεργασίας μας με το σωματείο της Nίκης Αμαρουσίου. Νοιώθω πραγματικά ευτυχής και γεμάτος, που υπηρέτησα ένα τέτοιο σωματείο, πραγματικό πρότυπο στο να καλλιεργεί τις αξίες του αθλητισμού!

Θέλω πρώτα και πάνω απ’ όλους να ευχαριστήσω, όσο οξύμωρο κι αν ακούγεται αυτό, τους αθλητές μου γι’ αυτές τις 2 χρονιές. Επειδή μ’ εμπιστεύθηκαν, με σεβάστηκαν κι εντέλει με ανέχθηκαν στην διαχείριση των όποιων καταστάσεων κληθήκαμε ν’ αντιμετωπίσουμε, που κάποιες εξ αυτών ήταν υπό εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες. Είσαστε όλοι σας ψυχάρες, σας εύχομαι να είστε πάντα υγιείς και να παλεύετε μέχρι τέλους για τους στόχους σας! Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου γιατί ήμασταν πάντα δίπλα ο ένας στον άλλο για να ανταπεξέλθουμε στην απλή καθημερινότητα. Τη διοίκηση της Νίκης για την όλη στάση της. Που με εμπιστεύτηκε στην οικογένειά της και τα παιδιά της, ομολογουμένως σε δύσκολους καιρούς που με άφησε να εκφράζομαι και να σκέπτομαι ελεύθερα κι ας μην ήμουν πάντα ευχάριστος.

Ήμουν όμως αληθινός! Που αποχωρώ σοφότερος, δυνατότερος και με περισσότερες παραστάσεις για το μέλλον. Τέλος, δεν θα πω αντίο στην οικογένεια της Νίκης , θα ευχηθώ καλή επιτυχία και επίτευξη των στόχων της. Απλά το επανιδείν! Γιάννη Τσακίρη, Χρήστο Αναστασίου καλό κουράγιο και καλή συνέχεια στο έργο σας.

Με τιμή,
Δημήτρης Κουκουζέλης”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

Πανναξιακός – Ηλυσιακός 74-62

Το 1-1 έκανε ο Πανναξιακός. Ο Πανναξιακός κέρδισε για πρώτη φορά την τρέχουσα αγωνιστική π…