Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Έτσι έχει το θέμα Πέινερς…

Έτσι έχει το θέμα Πέινερς…

peiners 2

peiners 2Στις “ανοιχτές” υποθέσεις του ΠΑΟΚ είναι κι αυτή του Ζάνις Πέινερς, ένα ζήτημα πάντως που είχαμε τονίσει μετά τον αποκλεισμό από τον Άρη πως “πάει” για τον Ιούνη (και ότι δεν θα “έκλεινε” άμεσα, όπως και έγινε). Ο Λετονός έφυγε από τη Θεσσαλονίκη πριν μία εβδομάδα, με το κλίμα να είναι πολύ καλό ανάμεσα σε αυτόν και τον ΠΑΟΚ.

Το ebasket.gr εδώ και καιρό είχε αποκαλύψει ότι στον “Δικέφαλο” θα ήθελαν τον παίκτη για περισσότερο από έναν χρόνο, του προτάθηκε διετές συμβόλαιο και στον ΠΑΟΚ αναφορικά με το θέμα Πέινερς, το προηγούμενο διάστημα τόνιζαν πως περιμένουν την συζήτηση του παίκτη με τον Λετονό μάνατζερ του. Εγινε μια σχετική κουβέντα… Τονίστηκε πως θα πρέπει να διευθετηθούν κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες και κατόπιν να “τρέξει” το θέμα της ανανέωσης.

“Μονοπόλυο”, ο… αγαπημένος προορισμός των Θεσσαλονικιών (στην Γρηγορίου Λαμπράκη 193). Ο χώρος που μπορείτε να δείτε πολλά παιχνίδια και φυσικά αυτά του ΠΑΟΚ!

Είναι γεγονός, πάντως, πως ο Πέινερς τρέφει μεγάλη εκτίμηση στον Σούλη Μαρκόπουλο και ως εκ τούτου η είδηση ότι αποτέλεσε παρελθόν ο Ελληνας κόουτς δεν ήταν η καλύτερη δυνατή για τον Λετονό… Στο μεταξύ κυκλοφόρησε μια φήμη περί Λούντζη αλλά ίσως να είναι ένα “τραβηγμένο” σενάριο αφού εκτός όλων των άλλων έχει συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό. Σε κάθε περίπτωση στην παρούσα φάση στον “Δικέφαλο” έχουν προτεραιότητα Ελληνες παίκτες…

  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
  • Γιάννης Καστρίτης

    Basket League: Αυλαία στην 4η αγωνιστική του Top 6

    Ολοκληρώνεται σήμερα η 4η αγωνιστική του Top 6. Με το παιχνίδι ανάμεσα στον Άρη και τον Κο…
  • levin porter jr paok

    ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

    Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Θεωρώ πως θα έχουμε τον Παπανικολάου στα επόμενα παιχνίδια»

Στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε η  Μπαρτσελονα το ματς, αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώ…