Κεντρική Γ' Εθνική Έρχεται το 1ο Kalamata B.C. Camp (pics)

Έρχεται το 1ο Kalamata B.C. Camp (pics)

kalamata 1

kalamata 1

Το 1ο Kalamata B.C. Camp για την συμπλήρωση δύο χρόνιας λειτουργίας, διοργανώνει η Καλαμάτα. Η ομάδα ενημέρωσε μέσω ανάρτησης της στο Facebook, πως οι συμμετέχοντες, 8 έως 18 ετών, θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν τα μυστικά του αθλήματος.

Το Camp θα λάβει μέρος μεταξύ 20 έως 23 Ιουνίου στο “Κλειστό Γυμναστήριο του Δημοτικού Σταδίου” και θα αποτελείται από ένα έμπειρο τεχνικό επιτελείο.

” Στη συμπλήρωση δύο χρόνων λειτουργίας της, η Kalamata B.C. βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσει για το γεγονός της διοργάνωσης του 1ου Kalamata B.C. Camp στο Κλειστό Γυμναστήριο του Δημοτικού Σταδίου της πόλης μας, μεταξύ 20 και 23 Ιουνίου, καθημερινά από τις 8:30 έως τις 13:30. Τις αιτήσεις συμμετοχής μπορείτε να τις προμηθευθείτε έως τις 10 Ιουνίου από τα καταστήματα COSMOS και Bookmark-lykourgos.

Οι συμμετέχοντες, ηλικίας 8 έως 18 ετών, θα έχουν την ευκαιρία της εμπειρίας με ολοκληρωμένη άθληση στο εν λόγω τετραήμερο, λαμβάνοντας συμμετοχή όχι μόνο σε προπονήσεις, αλλά παράλληλα σε ατομικούς διαγωνισμούς και ομαδικά παιχνίδια, με τη βοήθεια του έμπειρου επιτελείου μας από προπονητές (Vasilis Kontargiris, Antonis Koutris, Τιμος Πριφτης), ιατρούς, γυμναστή (Koulieris George), φυσιοθεραπευτή (Dimitris Tsikouris) και διατροφολόγους. Στο πλευρό τους, θα βρίσκονται ο Vassilis Bratsiakos, που δημιούργησε το «θαύμα» της Kymi BC – ΚΑΕ Κύμη SeaJets με τελευταία επιτυχία την παραμονή στην Basket League, ο Thanasis Giaples, νταμπλούχος Κατάρ με την Αλ Ραγιάν στο πλευρό του Στέργιου Κουφού, και φυσικά ο Giorgos Velissarakos, τρεις φορές πρωταθλητής Ελλάδας με τη γυναικεία ομάδα του Sporting BC και άλλοτε βοηθός στον Panathinaikos BC.

Σας περιμένουμε στο Δημοτικό Στάδιο για μία ξεχωριστή εμπειρία!#kalamatabc

Φωτογραφία του χρήστη Kalamata B.C.

Φωτογραφία του χρήστη Kalamata B.C.

Φωτογραφία του χρήστη Kalamata B.C.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

Πανναξιακός – Ηλυσιακός 74-62

Το 1-1 έκανε ο Πανναξιακός. Ο Πανναξιακός κέρδισε για πρώτη φορά την τρέχουσα αγωνιστική π…