Κεντρική NBA “Επιτέθηκε” στους αντιπάλους των Καβαλίερς ο Γκριν!
NBA

“Επιτέθηκε” στους αντιπάλους των Καβαλίερς ο Γκριν!

GettyImages 538304762

GettyImages 538304762

Ο Ντρέιμοντ Γκριν αρέσκεται στο να εξωτερικεύει με έμφαση την προσωπική του άποψη, ακόμη και αν αυτή ξενίσει πολλούς. Αυτή τη φορά, ο σούπερ-σταρ των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς τα έβαλε με τους αντιπάλους των Κλίβελαντ Καβαλίερς στα φετινά πλέι-οφ, δηλαδή τους Τορόντο Ράπτορς και τους Ιντιάνα Πέισερς, κατηγορώντας τους ότι δεν έπαιξαν όσο καλά θα έπρεπε, απέναντι στον ΛεΜπρόν Τζέιμς και την παρέα του!

Ο Γκριν δήλωσε πως είναι φαν του καλού μπάσκετ αλλά κάτι τέτοιο δεν ίσχυε στα παιχνίδια των Καβς, όσον αφορά την απόδοση των αντιπάλων τους: “Πίστευα ότι οι ομάδες θα είναι πιο ανταγωνιστικές. Όταν παρακολουθείς το Κλίβελαντ, βλέπεις μόνο τη μία πλευρά του καλού μπάσκετ. Δεν είναι ωραίο αυτό. Μου αρέσει να βλέπω ένα καλό παιχνίδι αλλά όχι απαραίτητα ανταγωνιστικό. Μου αρέσει να βλέπω ομάδες που παίζουν καλό μπάσκετ. Όταν βλέπεις το Κλίβελαντ, κοιτάς μια ομάδα που παίζει καλό μπάσκετ και όλους τους υπόλοιπους να κάνουν κάτι άλλο. Δεν έχω ιδέα τι είναι αυτό το κάτι”.

Η αλήθεια είναι ότι η Ανατολική Περιφέρεια έχει γίνει “παιχνιδάκι” για το Κλίβελαντ τα 3 τελευταία χρόνια αλλά ο Γκριν αγωνίζεται σε μια ομάδα, η οποία έχει ρεκόρ 8-0 στα φετινά πλέι-οφς, νικώντας τους αντιπάλους τους με μέσο όρο διαφοράς που ανέρχεται στους 16.5 πόντους! Το επιχείρημα του Γκριν θα μπορούσε με ευκολία να αντιστραφεί εναντίον του αλλά ο ίδιος έσπευσε να διευκρινίσει τη διαφορά ανάμεσα στους αντιπάλους της ομάδας του και των αντίστοιχων του Κλίβελαντ, χρησιμοποιώντας σαν παράδειγμα τους Γιούτα Τζαζ.

“Η Γιούτα εξακολουθεί να παίζει καλό μπάσκετ, άσχετα αν νικούν ή όχι. Είμαστε καλύτερη ομάδα, ταυτόχρονα όμως, παίζουν μπάσκετ καλής ποιότητας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Τζοέλ Εμπίντ πάσχει από παράλυση Bell

Επιβεβαίωσε ο Εμπίντ πως πάσχει από τη νόσο Bell Σε μια αποκάλυψη προέβη ο Έιντριαν Βοϊναρ…