Κεντρική NBA “Εγώ και ο Θανάσης εκπροσωπούμε την Ελλάδα”
NBA

“Εγώ και ο Θανάσης εκπροσωπούμε την Ελλάδα”

giannis antetokounmpo bucks

giannis antetokounmpo bucks

Ο Γιάννης Αντετκούνμπο τόνισε πως αυτός και ο αδελφός του, Θανάσης, εκπροσωπούν πάντα την Ελλάδα. Ο “Greak Freak”, μιλώντας στην εκπομπή “Pick ‘n Roll” της “Cosmote TV”, αποκάλυψε γιατί διάλεξε το Νο. 34, ενώ αναφέρθηκε στο δεύτερο του όνομα, το Ούγκο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τα αδέλφια του, τον Κώστα και τον Άλεξ: “Βελτιώνονται και οι δύο. Ο Κώστας το καλοκαίρι δούλεψε σκληρά και το πήρε σοβαρά. Είχαμε μια απογοήτευση πέρυσι, δεν μπορούσε να παίξει στο Dayton. Ο Κώστας δεν έχει ταβάνι. Και ο Άλεξ μας βλέπει που το έχουμε πάρει σοβαρά. Πιο πολύ άγχος έχουν να πουν το όνομα, παρά να το σηκώσουν. Δεν έχουν άγχος, το διασκεδάζουν. Θα κάνουν τα βήματα που χρειάζεται”

Για το δεύτερο όνομά του, το Ούγκο: “Ναι, με λένε Ούγκο. Γιάννης Ούγκο Αντετοκούνμπο το έχω στην ταυτότητα. Ο Καμπερίδης με λέει έτσι και οι συμπαίκτες μου. Και ο Έκπε Ούντοχ με έλεγε έτσι. Το Ούγκο είναι ένα σπάνιο πουλί στην Νιγηρία, το φωνάζουν Ούγκο».

Για το Νο. 34: “Το Νο. 34 το διάλεξα επειδή η μητέρα μου γεννήθηκε το 1964 και ο πατέρας μου το 1963. Οπότε πήρα το 3 και το 4“.

Για την Ελλάδα: “Αυτό που μπορεί να δει ο κόσμος είναι ότι πάντα εκπροσωπούμε την Ελλάδα. Και ο Θανάσης που είναι στην Ισπανία και εγώ στην Αμερική. Μεγαλώσαμε εδώ, πήγαμε σχολείο εδώ. Πάντα θα είναι μαζί μας η Ελλάδα και θα την εκπροσωπούμε”.

Για το γεγονός ότι δεν υπέγραψε πάνω στην ελληνική σημαία: “Αυτό είναι κάτι που μου είχε πει ο Θανάσης. Ήμασταν στο “Antetokounbros” πέρυσι και μας το ζήτησε κόσμος. Μου είχε πει ο Θανάσης ότι δεν το κάνουμε, γι’ αυτό το είπα. Την σημαία την τιμάμε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Τζοέλ Εμπίντ πάσχει από παράλυση Bell

Επιβεβαίωσε ο Εμπίντ πως πάσχει από τη νόσο Bell Σε μια αποκάλυψη προέβη ο Έιντριαν Βοϊναρ…