Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα  Κωνσταντινούπολη 2017 Δεν ξεχνάει ποτέ τα γούρια του ο Σπανούλης! (vid)

Δεν ξεχνάει ποτέ τα γούρια του ο Σπανούλης! (vid)

spanoulis papapetrou

spanoulis papapetrou

Η ακολουθία μιας συγκεκριμένης και λεπτομερούς ρουτίνας αποτελεί σήμα-κατατεθέν απάντων των σπουδαίων αθλητών, με τον Βασίλη Σπανούλη να μην αποτελεί εξαίρεση. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού τόνισε, με δηλώσεις του στο επίσημο κανάλι των “ερυθρόλευκων” στο YouTube ότι έχει μια ιδιαίτερη ρουτίνα, την οποία ακολουθεί ευλαβικά αλλά φρόντισε να μην αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες!

Αναλυτικά τα λεγόμενα του “Kill Bill”: “Πιστεύω ότι κάθε παίκτης έχει μια ρουτίνα που ακολουθεί. Έτσι και εγώ, έχω μια ρουτίνα που ακολουθώ όλα αυτά τα χρόνια. Δεν ξέρω αν πιάνει ή όχι αλλά ο καθένας έχει κάποια πράγματα που ακολουθεί!”

Επίσης, ο “V-Span” μίλησε και για τους επικείμενους, σπουδαίους αγώνες του Final-Four της Κωνσταντινούπολης: “Σίγουρα είμαστε διψασμένοι για καινούργιες επιτυχίες. Αυτά που έχουμε κάνει στο παρελθόν δεν σβήνονται αλλά αυτό θα το κοιτάξουμε αργότερα. Τώρα έχουμε καινούργιες προκλήσεις μπροστά μας. Θέλουμε να τις αντιμετωπίσουμε και να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να ξαναφέρουμε τον Ολυμπιακό στην κορυφή“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε  Κωνσταντινούπολη 2017

Δειτε επισης

Τενερίφη – Περιστέρι 97-93

Έφτασε μέχρι τέλους αλλά δεν τα κατάφερε το Περιστέρι… Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη έφτασε …