Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Το Champions League, οι τρεις θέσεις και ο ΠΑΟΚ

Το Champions League, οι τρεις θέσεις και ο ΠΑΟΚ

amargaritis

amargaritisΟ ΠΑΟΚ θα συνεχίσει και την νέα σεζόν (2017-18) στο Champions League, αυτό βέβαια δεν είναι κάτι άγνωστο… Η ασπρόμαυρη ΚΑΕ την Τρίτη “έδωσε” ενημέρωση για την συγκεκριμένη διοργάνωση σχετικά με το ότι θα είναι τρεις οι ομάδες από την Ελλάδα που θα πάρουν μέρος απευθείας στους ομίλους όσον αφορά την αγωνιστική χρονιά 2017-18.

Φενέρ-Παναθηναϊκός, Μπασκόνια-ΤΣΣΚΑ στην Euroleague, Ρόκετς-Θάντερ, Σπερς-Γκρίζλις, Κλίπερς-Τζαζ στο ΝΒΑ… Ολα τα σπουδαία ματς η 2winbet.gr θα τα προσφέρει στους πελάτες της στις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς με “ελκυστικό” live betting!

Αυτό σημαίνει ότι μέχρι και η πέμπτη θέση, θα δώσει το εισιτήριο για τους ομίλους του Champions League. Aρα ο ΠΑΟΚ αν αποκλείσει τον Άρη και προκριθεί στα ημιτελικά, τότε σίγουρα θα παίξει την νέα σεζόν στους ομίλους της διοργάνωσης της FIBA. Σε διαφορετική περίπτωση, δηλαδή αν αποκλειστεί από τον Άρη, ο “Δικέφαλος” θέλει αποκλεισμό του Κολοσσού ή του Ρεθύμνου απέναντι στην ΑΕΚ.

“Μονοπόλυο”, ο… αγαπημένος προορισμός των Θεσσαλονικιών (στην Γρηγορίου Λαμπράκη 193, στην Ανω Τούμπα Θεσσαλονίκης). Ο χώρος που μπορείτε να δείτε πολλά παιχνίδια και φυσικά αυτά του ΠΑΟΚ!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Για προβοκάτσια κάνει λόγο η ΚΑΕ

Ανακοίνωση για την τιμωρία στο BCL με τον Προμηθέα έβγαλε η ΚΑΕ ΑΕΚ. Με ανακοίνωση η ΚΑΕ Α…